Trabzon’un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesinde faaliyet gösteren Özgüneş ailesi, birlikte oruç açmanın sevincini yaşadı.
 
Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçakale Mahallesinde bulunan camilerin hocaları ile Akçakale Mahallesi halkını ve şirket personeli ile ailesini iftar sofrasında ağırladı. İftar sofralarının birlik beraberlik içinde daha güzel olduğunu ifade eden Güneş, “Allah’ın izniyle Ramazan’ın ilk Cumartesi günü oruçlarımızı birlikte açıyoruz.
 
Bu iki senedir böyle devam ediyor. inşallah bu geleneğimizi sürdüreceğiz ve her sene Ramazan’ın ilk Cumartesi akşamı bu kadro burada olacak. O akşam evinize bir misafir de gelse sizin misafiriniz bizim de misafirimizdir. Onları da rahatlıkla getirebilirsiniz. Komşularımız çok önemlidir.
 
Biz Özgüneş Ailesi olarak her zaman komşularımıza, çalışanlarımıza, çalışanlarımızın ailelerine değer veriyoruz. Ne ekersek onu biçeriz. İnşallah ektiklerimiz hepimize bereket olur. Sohbetimiz, bereketimiz rahmani olur.
 
Allah hepinizden razı olsun. Hepimize şifa olsun” dedi.  Güneş, iftara katılanlara Özgüneş’e ait rozeti de takarak herkesle tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bahattin BAŞTÜRK
 
Editör: TE Bilisim