Törene Trabzon PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, Müdür İsmail Ergül, Başdenetçi Yüksel Konuk ve çok sayıda vatandaş iştirak etti. Yapılan organizasyonda PTT’nin 177’inci müşterisi olan Akçaabat Derecik Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Çubukçuoğlu’na çeyrek altın, PTT saati, pul albümü hediye edildi. Ardından katılımcılara ikramlarda bulundu. Basın mensupları ve katılımcılar öğle yemeğinde ağırlandı. 

Takdire Şayan

Trabzon PTT Başmüdürü Mustafa Beşli günün önemini belirten bir konuşma yaptı. Beşli, “Bugün, Posta ve Telgraf teşkilatı Anonim şirketimiz 177 yılı geride bıraktı. Bunca zamandır ilk kurulduğu günkü heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla çalışan PTT, geçmişi Osmanlı imparatorluğu dönemine uzanan mirasımızdır. İki asra yaklaşan yaşına rağmen değişen ve gelişen şartlara ayak uydurabilmiş, teknoloji çağında kendini yenileyebilen kurumlardan oluşmuştur. Teknolojinin 21. Yüzyılda daha önceki yüzyıllara oranla daha hızlı ilerlediği, her pazarda rekabet ortamının had safhaya ulaştığı düşünüldüğünde, PTT’nin çağa ayak uydurarak kendini yenilemesi, Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli alanlarda hizmet vermesi takdire şayandır. Unutulmamalıdır ki 21. Yüzyılın en önemli başarı kriteri teknolojik gelişmeler doğrultusunda yenilenebilmektir.”

40 Bin Kişilik Aile

Beşli konuşmasını şöyle tamamladı, “ PTT bugün klasik posta hizmetlerinin yanı sıra kargo-lojistik, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında vatandaşın memnuniyetini her zaman önce tutarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Bugün ülkemizin her ilinde ilçesinde, belediyesinde bucağında, hatta köylerinde bile, acenteleriyle birlikte vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet veren PTT Trabzon’da 18 Merkez 23 Şube ve 22 acentelik olmak üzere 63 işyeri ve 443 personelle hizmet vermektedir.  PTT’mizin 177’inci kuruluş yıldönümünü kutladığımız bugünde, büyük bir azimle, özenle, özveriyle çalışan yaklaşık 40 bin kişilik PTT ailemize teşekkürlerimi sunuyorum. PTT’nin 177’nci yaşını tebrik ediyor, başarı dolu daha nice yıl diliyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilisim