Afrin'de terör yapılanmalarına yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, sanat dünyasından da Mehmetçiğe destek sürüyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kampanya başlatan ve '14 Şubat'ta Sevgilimiz Mehmetçik' diyen ünlülerden Ebru Gündeş, Konya konserinin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamıştı.

Dualar Askerlerimiz İçin

Gündeş, sosyal medya hesabından "En büyük aşk 'vatan'sa; en büyük sevgiyi hak eden de o aşk için savaşan yiğittir. Rabbim yar ve yardımcıları olsun' demişti. İstanbul'da sahne alan popçu Burak Kut ise 'Mehmetçiğimiz umarım sapasağlam evine döner' diyerek bir gecelik gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamıştı. Önceki gün klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Muazzez Ersoy da, kahraman Mehmetçiğimiz için bağış yaptı. Dr. Enver Ören Kültür Merkezi'nde konser veren Serkan Çağrı, 'Ben de bu ülke için son nefesimi vermeye hazırım. Konserimin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlıyorum' dedi.

'Hayrın Bilinmeyeni Makbul'

Geçtiğimiz cumartesi günü Günay Restoran'da sahne alan Muazzez Ersoy'un, sessiz sedasız bir şekilde geceden elde ettiği geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladığı ortaya çıktı. Konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Ersoy, 'Hayrın kimse tarafından bilinmeyeni makbuldür' şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilisim