Her akşam Karadeniz Müziğinin icra edileceği, Akyazı Mahallesi Karayolları karşısında eski ismi Zigana Yörük Çadırı olan mekânın tamamen yenilenerek “Şapkalı’nın yeri” adı altında yeniden vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehit aileleri ve Gazilere ücretsiz olacak olan mekânda, öğrencilere indirim uygulanacak. Kalabalık davetlinin katıldığı açılış töreninde hizmete giren işyerinin kurdelesini, Zeki Sancak, Sanatçı Taner Eyüpoğlu, Of Spor Kulüp Başkanı Olcay Saral ve Haşim Güvercin tarafından ‘hayırlı olsun’ dilekleriyle kesildi.

Açılışın ardından sahne alan sanatçılardan Ayten Cansız, Cengiz Selimoğlu ve Taner Eyüpoğlu’nun söyledikleri Karadeniz türküleriyle, misafirler büyük coşku içinde horon oynadı.
 
Farkımızı Sunmak İçin Herkesi Bekliyoruz
 
Trabzon’da ilk defa her gece canlı müzik yapılacak olan bir mekânı hizmete soktuklarını ifade eden sanatçı Cengiz Selimoğlu,” tamamen yenilenmiş olan mekânımızda her akşam farklı yörelerin müzikleri canlı olarak icra edilecektir.

Profesyonel anlamda müzik yaparak Trabzon halkının rahatlıkla gelip müzik dinleyebileceği nezih bir ortamıtüm vatandaşların hizmetine sunduk.Buraya gelecek insanların sevdikleriyle oturup eğlenebileceği, eğlenirken de doyumsuz Trabzon manzarasını seyretmenin mutluluğunu yaşayacak. 

Cafe ve restoran konseptimizle Trabzonlulara farkımızı sunmak üzere bekliyoruz,” dedi..
Kemal ÇUMAN
Editör: TE Bilisim