Kazada ayağından darbe alan Yeşilyurt ,  izleyicilerin karşısına koltuk değnekleri ile  çıkarak büyük bir özveri ile başarılı bir şekilde sahnesini tamamlayarak  seyircilerin ve sahne arkadaşlarının takdirini kazandı.
Oyun sonunda izleyicilerin rol icabı koltuk değneği ile sahneye çıktığını düşünen izleyiciler gerçeği öğrenince başarılı oyuncuyu tebrik ettiler..
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Trabzon Gemisi Enosis’ tiyatro severler tarafından yoğun ilgi görüyor.
 
Her hafta Salı ve Perşembe günleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de perdelerini sanatseverlere açan Şehir Tiyatrosu gerçek bir kahramanlık hikâyesini anlatıyor. Erkan Akçelik’in yazdığı, Emre Ön’ün yönettiği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Koordinatörü Tayfun Yurtsever’in koordine ettiği tek perdelik oyunu siviller 2.5, öğrenciler ise 1.5 TL’ye seyredebiliyor. Ali Kemal Yılmaz ,Erkan Yüce ve Emre Yeşilyurt gibi usta oyuncuların da yer aldığı 19 kişilik oyuncu kadrosunun sahnelediği Trabzon Gemisi Enosıs’ adlı oyun inanılması güç, yaşanmış gerçek bir deniz serüvenini anlatıyor.
 
Editör: TE Bilisim