Dev Kadro Güzel Anlar
 
Ankara, İstanbul ve İzmir’den başlayarak Türkiye'nin çeşitli illerinde şiir dinletisi ve imza günleri düzenleyen TAKA Gazetesi’nin kurucusu şair ve yazar Ahmet Sancak önceki akşam memleketi Trabzon’da sevenleriyle buluştu.
 
Trabzon Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen ve Canan Kalaycı’nın sunduğu muhteşem gecede Ahmet Sancak’a sahnede Apolas Lermi, Tuğçe Varış, Yasmin Korkut, Taner Eyüpoğlu, sazıyla Emin Sancak,  flütle Evti Aslan eşlik etti.
 
Yürekten Okudu
 
Duygusal anların yaşandığı gecede Şair-Yazar Ahmet Sancak’ı eşi Fikriye Sancak, Çocukları ve ailesi ile yakın dostları yalnız bırakmazken, Trabzon basını ve sanat evi yöneticilerinin de gecede yerlerini aldıkları görüldü.
 
İstanbul, İzmir, Sakarya ve bir çok ilde olduğu gibi Trabzon’da da muhteşem bir kalabalığa hitap eden Sancak’ın şiirleri ayakta alkışlandı. Bazı seyircilerin duygulandığı gözlerden kaçmadı.
 
Kitaplarını İmzaladı
 
Şair/Yazar Ahmet Sancak muhteşem gecenin ardından yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese teşekkür ederek, ‘Keyifli bir akşamı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Heyecan yaşamadım desem yalan olur. Ne de olsa Trabzondayım.. Sanatseverlere arkadaşlarıma bu gecede beni yalnız bırakmadıkları için ayrı, ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Şiirlerle buluşmak dileğiyle hepinize yürekten selam diyorum” dedi. Sancak gecede ‘Dolunay’ şiir kitabını ve CD’sini de imzaladı.
Cemal SANCAK/Taşkın ZENGİN
Editör: TE Bilisim