31 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında her yıl farklı dallarda ödüle layık görülen Siirt Valiliği Standı, bu yıl da tarihi ‘Cas Evi’ ve ‘Sabat’ olarak bilinen ‘Tonozlu Geçit’ konsepti ile ilimizin turizm potansiyelinin görselleriyle ziyaretçilerin karşısına çıkarak, Siirt'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünler de tanıtılacaktır.

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişi tarafından gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazırlık çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, tüm vatandaşları fuara davet etti.

Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMİTT, turizm açısından önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Vali Atik, “Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Siirt Belediyemiz ile ilimizin tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile birlikte marka ürünleri ve yöresel el sanatlarını da tanıtacağını’ kaydetti.

Vali Atik, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından 'Doğrudan Faaliyet Desteği' programı kapsamında destek sağlandığını, bu yıl DİKA'nın desteğiyle daha renkli bir stantla ziyaretçileriyle buluşacaklarını kaydetti.

Fuar : 31 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak, Siirt standı, 12 nolu salonda yer almaktadır
 

Editör: TE Bilisim