Sosyal medya platformu ile adını duyuran genç yazar Koray Yersüren, Gençlerin yakından takip ettiği fenomen yazarlardan Dilara Keskin ve Zeynep Sey, Emre Gül okuyucuları ile bir aradaydı. Etkinlikte genç yazarlar okuyucuları ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladılar.

Uzun Kuyruklar Oldu

Uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde, kitaplarını imzalatıp, fotoğraf çektirmek ve onlarla sohbet etmek isteyen okuyucuları sevdikleri yazarlarla bir araya gelebilmek için yoğun çaba sarf etti.

İmza gününe olan ilgi genç yazarları da mutlu etti. Kitaplarını imzalatma şansını yakalayan kitapseverler, takip ettikleri yazarlarla edebiyat dünyası ve kitapları üzerine sohbet etme imkanı da buldu.

Genç Kitle Kitaba İlgi Göstersin

Düşman Okullar isimli kitabını imzalayan Dilara Keskin, Trabzon’u çok sevdiğini söyleyerek, “İlgi gerçekten güzel, okurların enerjisi gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Bazı gençlerimiz kitap okumuyor, belli bir genç kitlesinin de kitaba ilgi gösterdiği bir gerçek. Bu bizi çok mutlu ediyor. Yaş grubumuz yakın olduğu için daha iyi anlaşılıyoruz. Bu da genç arkadaşlarımızı sıkmadan, bunaltmadan okumaya teşvik ediyor. Böyle bir şeye vesile olduğum için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. 

Güzel İşlere İmza Atıyoruz

Kristal Azra Kitapevi sahibi Muhammet Taflan; “Genç yazarlarımız büyük ilgi görüyor. Çünkü sosyal medyayı iyi kullanıyorlar ve birbirlerinin dilinden anlıyorlar. Gençlerimiz sosyal medyada çokça vakit geçiriyor. Zamanlarının bir bölümünü de kitap okuyamaya ayırmaları gerekiyor. Bugün bu farkındalığı da yarattık diyebiliriz. Güzel işlere imza atıyoruz. Yaz aylarında da önemli bir etkinlik planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim