Bu kitapçıkta toplam 37 şiir ve genç şairi bulunmaktadır.  İçerik, tasarım ve düşünce itibariyle diğer okullara da örnek olacak bir çalışma.

Ziyaretlerinde Gazetemizde şiirler okuyan genç şairler çalışanlarımızdan ilgi gördüler. Öğrenciler o yaşta yazdıkları şiirlerinde hemen her konuda duygularını dile getirmeleri de iyi yetiştirildiklerine, hayata karşı duyarlı olduklarına tanık olduk. Ayrıca Feyza Öğretmenin öğrencilerine şiiri ve arı duru Türkçeyi ne kadar da güzel anlattıklarına tanık olduk. Müdür Yardımcısı Aylin Yaylı, "Biz başta müdürümüz olmak üzere insana yatırım yapmak adına her türlü emeği müfredatlar muvacehesinde yerine getirmekteyiz. Öğrencilerimizin öz güvenleri yaklaşımlarımızla hayli gelişmiştir.

Onlarla biz de gurur duyuyoruz. Okul/Aile işbirliğimiz de mükemmeldir. Ayrıca Taka gazetesi olarak sizler de bizlere sürekli destek vermektesiniz. Burada bizi ağırlamanızla onura olduk. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Güven Duygusu

Türkçe öğretmeni Feyza Köse yaptığı açıklamada, “Bu projeyle amaçlanan; öğrencileri yazılı anlatım yapmaya teşvik, etme, onlarda şiir sevgisi oluşturma, yerel ve ulusal şiir yarışmalarına katılımları konusunda kendilerine güven duygusu aşılamak olmuştur. Bu kitap 7/A sınıfına ait bir eser ortaya koyabilme başarısı ve gururudur. Projenin gerçekleşmesinde maddi ve manevi her türlü desteği bize sağlayan Okul Müdürümüz İbrahim Soysal’a yardımlarıyla her zaman yanımızda olan Müdür Yardımcımız Aylin Yaylı’ya, kitap tasarımını yapan Bilişim teknolojileri Öğretmenimiz Mustafa Küçük’e kapak çalışmasını öğrencimiz Sedanur Koçali’yle birlikte yapan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hasan Hacıfettahoğlu’na, ayrıca manevi destekleriyle bana güç veren sevgili eşim Volkan köse’ye ve aileme, her gün bana yeniden umut olan oğlum ve kızıma teşekkür ediyorum” dedi.

İşte O Şairler

Tekyürek adlı şiir kitabında, şiirleriyle yer alan minik şairler; Tuana İpek Aksoy, Tuba Neda Gedikli, Mine Akbulut, Duru Gençosmanoğlu, Yağmur HAbiboğlu, Mert Uzun, Elif Nisa İbrahimbaş, Denys Şen, Emirhan Güler, Yavuz Tandoğan, Zeynep Gülse Avan, Yaren Kılıç, Gökdeniz Kazaz, Emir İbrahim Arslan, Ahmet Alper Aksu, Ecem Erçiçek, Hatice Çolak, Eren Işık, Hasan Yağız Atakol, Hikmet Kantarcı, Oktay kaan Düzenli, Merve Muş, Ecem Şahinler, Buğrahan Alemdağ, Ece Balta, Ömer Faruk Kefeli, Melek Özder, Sedanur Koçali, Efsanur Köroğlu, Şevval Boyacı, Melina Karapunar, Taha Güven, Egemen Sağlam, Gonca Buyuklioğlu, Cemrenur Arslan, Ahmet Efe Yılmaz, Berfin Sıla Aydın, 
 

Editör: TE Bilisim