Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen 8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri'ne Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu’nun oyunuyla başlandı. 

Becerikli, kurnaz bir kadının erkekleri adeta elinde oynatarak yaşamını onların parasıyla sürdürmesinin güldürüye dayalı öyküsünün anlatıldığı tiyatro oyununu Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, belediye meclis üyeleri, ilçe daire amirleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi. 

Tiyatro severlerin salonu doldurduğu oyunun sonunda Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan tarafından Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Ahmet Öndaş’a plaket takdim edilirken, tüm oyunculara da katılım belgesi verildi.
 
Oyun sonunda düşüncelerini dile getiren Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Ahmet Öndaş, “Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat’ta bizleri ağırlayan ve seyirciyle buluşturan Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen’e, bu organizasyonu gerçekleştiren Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’na ve ekibine Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim