Çok sayıda hizmeti bir arada sunan merkez Trabzon’da önemli bir merkez olarak yerini aldı. 

Hizmete başlayan kliniğin açılışına; AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve çok sayıda davetli katıldı. Çok sayıda ayrıcalığı Trabzon’a tanıyan Dermatoloji Uzmanı Dr. Sibel Tuğcugil klinik ve hizmetleri ile ilgili bilgi verdi. Tuğcugil; “Dermatolog olarak deriye hakim biri olarak Trabzon’da, Doğu Karadeniz’de ki ilk dermatoloji kliniği olmanın haklı gururu ve heyecanı içerindeyim. Çok büyük emekler verdim. Gerek tıp fakültesi, gerek tıpta uzanmalık sınavı, ihtisas, ihtisas sonrası birçok yurt içi yurt dışı kongreler. 

Gerçekten ciddi emek ve özveri var. Amacım deri hastalıklarında ve estetik dermatoloji uygulamalarda doğru ve güvenli hizmet sunmak. Doğru hasta da uygun tedavi seçeneklerini gerçekçi beklentiler doğrultusunda belirleyerek ilerlemek. Umarım Trabzon’umuz, Doğu Karadeniz belki ilerleyen zamanlarda Ülkemiz için hayırlı olur. Trabzon’da deri hastalıkları tanı ve tedavisi dışında estetik dermatolojik uygulamalarda birçok tedaviyi uygulamaktayım. Bunların başında; karbon peeling, altın iğne ile cilt gençleştirme. dolgu, botoks, PRP, kimyasal peeling, mezoterapi, soman DNA, lazer lift, ameliyatsız yüz germe, gıdı toparlama gibi birçok işlem kliniğimiz de mevcut. Umarım bu yolda başarılı oluruz ve hayırlı olur” şeklinde konuştu. 

Trabzon’da Önemli Bir Boşluğu Dolduracak

Açılışa katılan Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu hayırlı olsun dileklerinde bulunarak; “Çok başarılı bir doktor hanımın böyle bir işletmesinin açılışında bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bir kadın milletvekili olarak kadınlarımızın toplumlun her hayatında, siyasal, sosyal, iş hayatın da çok daha etkin ve aktif olmalarında, yanında ve yardımcısı olarak bizde varız. Güzelleştiren her leye evet diyorum. Ben Sibel hanımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir işletmeyi kazandırmış oldu. İnşallah Trabzon’umuz da önemli bir boşluğu kendisi dolduracaktır. Hayırlı uğurlu olsun bol bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, “İnşallah bu güzellikler ticaretinize de yansır Allah’tan bol bereketli kazanç diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu. 

Sonay ÇALUK
 

Editör: TE Bilisim