Başkan Zorluoğlu ve Eşi Sevcan Zorluoğlu’nun yanı sıra, başkan vekilleri Atilla Ataman ve Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının da katıldığı iftarda büyükşehir belediyesi tarafından bin 500 vatandaşa iftar yemeği verildi.


Ramazan Boyunca Devam  Edecek

İftar saatine dakikalar kala geldiği çadırda tüm masaları dolaşarak eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte hemşehrilerine hayırlı Ramazanlar ve afiyet olsun dileklerini bildiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hep birlikte yenilen iftar yemeği sonrası alkışlarla alandan uğurlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca hem İpekyolu fuar alanında hem de her akşam ayrı bir ilçeyi ziyaret edecek mobil etkinlik tırı ile sürecek. Daha önce de açıklandığı gibi etkinliklerde iftar sofrası dışında, Kur’an-ı Kerim tilaveti, geleneksel Ramazan programlarından Hacivat-Karagöz, meddah, ortaoyunu, kavuklu ile pişekar gibi gösteriler, Mesnevi’den hikayeler, dinî sohbetler ve tasavvuf müziği dinletilerine de yer verilecek.
Editör: TE Bilisim