Ülkemizde son günlerde yaşanan şehit haberlerine karşı askerlere moral olabilmek amacıyla Güney Hudut Bölgesinde görev yapan askerlere duygu ve düşüncelerini belirttikleri mektuplar yazan öğrenciler, mektupları Genel Kurmay Başkanlığına gönderdi. Daha sonra Değerler Eğitimi  kapsamında farkındalık oluşturmak için Bulak Calaplı ve Çilekli Mezarlığında bulunan  şehit kabirlerini ziyaret eden Bulak Ortaokulu öğrencileri, şehitler için dua  etti.

Okul müdürü Halil İbrahim DEMİR, müdür yardımcısı İsmail BIYIKLI, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ahmet CELEP ve 3. Sınıf öğretmeni Çiğdem KARAMEHMET  eşliğinde , şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler. Vatan sevgisi ve şehitlik hakkında öğrencilere bilgiler veren okul müdürü , şehitlerin, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını seve seve veren kahramanlar olduğunu söyledi.                                        

Öğrencilerden Okul Başkanı Ömer ERCELEP de, arkadaşlarıyla birlikte şehitliği ziyaret ettiklerini belirterek, "Ülkemizi koruyan asker ve polis abilerimiz, ülkemizde, evimiz de, okulumuz da rahat bir şekilde yaşayalım diye şehit olmuşlardır. Bizler de onları unutmayalım, onlara vefamızı gösterelim diye bugün şehitlerimizi ziyaret ettik. Bütün şehitlerimize dua ettik. Onları hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. 

 

Editör: TE Bilisim