Etkinlikte, davetliler doyasıya eğlendi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede ilk olarak, O ses Türkiye yarışmacıları Grup OveO sahne alırken, şarkıları büyük beğeni topladı.

Kültürümüzü Ayakta Tutuyoruz

Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar, geceye katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında , “Gençlik kolları olarak geçen yıl ilk olmak üzere, Gençler buluşuyor etkinliğimizi hayata geçirdik. Desteklerini esirgemeyen firmalar sayesinde çok güzel etkinliğe imza atmıştık. İlk etkinliğimizde olduğu gibi bu etkinliğimizden de elde ettiğimiz geliri ihtiyaç sahibi insanlara ve öğrencilere ulaştıracağız” dedi.

 Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş ise yaptığı konuşmada “Gebze Trabzonlular Derneği olarak aktif olarak çalışmalarımızı sürdürüyor. Bu etkinliği düzenleyen gençlik kollarımıza ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Sizlerle Olmaktan Mutluyum

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; Bugün Gebze Trabzonlular Derneğinin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Hepinizin bildiği üzere Trabzon Köprübaşı doğumluyum. İlk ve ortaokulu Köprübaşında okudum. Liseyi ise Trabzon’da okudum. Köprübaşı ilçesini arazisi dik yamaçta ve verimli olmaması nedeniyle insanlar hayatlarını toprağa bağlı olarak sürdüremiyor. Oradaki insanlar ya okuyacak yada gurbete çıkıp ticaretle uğraşmak durumundalar. Çünkü toprağa dayalı olarak orada geçinmek mümkün değil.

Denizoğlu Ve Aydın Mest Etti

Konuşmaların ardından Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, ve Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ayar Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Vali Hüseyin Aksoy’un konuşmasının ardından sahneye Karadeniz müziğinin yükselen değerleri Buğrahan Denizoğlu ve Serkan Aydın çıktı. Genç sanatçılar söyledikleri birbirinden güzel şarkılar ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Editör: TE Bilisim