Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu geçen ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Sevenlerini korkutan Tarık Ünlüoğlu, diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bir süredir hastanede tedavi altında olan ünlü oyuncudan bugün kötü haber geldi. Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.

Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

Türk Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Tarık Ünlüoğlu, 16 Kasım 1957 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti. Yirmi yılı aşkın süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. "Avrupa Avrupa" dizisinde komik bir karakter olan Ferdi'yi canlandıran Tarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Yeraltı dünyasının güçlü isimlerinden Ünal Kaplan’ı canlandırdı.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti. Uzun süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı sevenlerini yasa boğdu. Acı haberi alan ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi

Oktay Kaynarca

Abimm... Mekanın cennet olsun canım abimmm...

Berna Laçin

Tarık Ünlüoğlu’nu da maalesef kaybetmişiz… Tüm sevenlerine , ailesine sabır dilerim Mekanı cennet olsun.

Ayşenil Şamlioğlu

Canım dünyanın en... Bir tanem, kardeşim, oyun arkadaşım, yeteneklim, koca yüreklim ne yaptın sen böyle...Yolun açık olsun sevdiğim...

Nez

Çok değerli bir ustamızı kaybettik ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Tanıdığım en kibar can adamlardan biriydi Tarık abim mekanın cennet olsun.

İsmail Baki

Nurlar içinde uyu Tarık Ünlüoğlu.
Editör: TE Bilisim