Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu’nun organize ettiği hafızlık ve ezan okuma yarışmasına il genelinde 23 İmamhatip Ortaokulu katıldı. Bener Cordan Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz ve Maarif Müfettişleri Koordinatörü Osman Bulut katıldı.  

İl Seçici Kurul Juri Üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonrası Ezan Okuma yarışmasında birinciliği Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İmam Hatip Okulu’ndan Ömer Faruk Küçük, ikinciliği Of Serince Sehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’ndan Musa Akyüz, üçüncülüğü Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu’ndan Berat Tanrıkulu elde etti. “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması kategorisinde ise birinciliği Arsin Yeşilyalı İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kadir Emre Gürsoy, ikinciliği Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İmam Hatip Okulu’ndan Hasan Ali Ergül, ücüncülüğü ise Bahçeçik İmam Hatip Ortaokulu’ndan Mustafa Ali Fındıkzadeoğlulları elde etti. 

Hediyeler Verildi

Dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz ve Maarif Müfettişleri Koordinatörü Osman Bulut tarafından başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Hem ezan okuma yarışmasında hem de hafızlık yarışmasında öğrenciler, programa katılan davetlileri oldukça duygulandırdı. Programı organize eden Aydınlıkevler İmamhatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Ali Danışman, düzenledikleri programın amacına ulaşmasından ötürü çok mutlu olduklarını söyledi. 

Emeği Geçenlere Teşekkür

Danışman, “Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi, katılımcı tüm öğrencilerimizi, ebeveynlerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz. Yarışmalara katılım davetine katılan ve ödülleri takdim eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Bünyamin Akyüz’e, Maarif Müfettişleri Koordinatörümüz Osman Bulut’a teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca organizasyona ev sahipliği yapan Bener Cordan Ortaokulu Müdürü Çetin Zaim’e, katılımcı okulların saygıdeğer müdürlerine, İl Seçici Kurul Juri Üyelerine, öğrenci danışman öğretmenlerine, organizasyonda madi ve manevi emeği geçen Okul-Aile Birliği Başkanı ve üyelerimize, sivil toplum kuruluşları ve şahıslara, organizasyonda görev alan öğretmenlerimize, öğrenci ve yardımcı hizmetlerimize teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim