Önce şehitlerimiz için başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu topraklar ilk kez hainlikle kalleşlikle karşı karşıya kalmadı. Osmanlı’dan beri Türk ulusu bu toprakları korumak için mücadele veriyor. O nedenle bu cumhuriyetimi bize bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmet ve minnetle anıyorum. Başımız sağ olsun. Bu vatan evlatlarını unutmayacağız. Annelerinin babalarının ellerini tek tek öpüyorum.
 
Trabzonspor’un efsanesi teknik direktörümüz Ünal Karaman’ da annesini dün sonsuzluğauğurladı. Ünal’ a da başsağlığı dileyerek annemize de rahmet diliyorum.
 
Trabzonspor’un Akhisar maçından korkuyordum. Şunun için; Burak Yılmaz krizinden çıktık ardından da Muharrem Usta ve yönetim krizine tutulduk. Bu krizle ilgili olarak geçen hafta yazmıştım. Trabzonspor’da tek başkana değil, ihmali olan tüm başkanlara hesap sorulmalı. Bunu bir kez daha tekrarlıyorum. Hem sayın Muharrem Usta’ya hem de Ahmet Ağaoğlu ve arkadaşlarına ve Asbaşkan Hacısalihoğlu’na sağduyu çağrısı yapıyorum.
 
Trabzonspor’un liderle arasında 3 puan fark var. Milli, aradan sonra Akyazı’da Erzurumspor’la oynayacağız, ve Akyazı’nın tek favorisi de Trabzonspor.. O nedenle kavgayı bugün itibariyle durduruyoruz.
 
Maça gelince eğer Trabzonspor’un elinde Rodallega, Burak, Sosa gibi oyuncular varsa sorun yok demektir. Çünkü bu 3 oyuncu ligimizin en olgun oyuncularıdır.
 
Özellikle Sosa’nın gol atması hepimizi mutlu etti. Çünkü uzun maratonda kaybettik dediğimiz Sosa’yı kazandık. Gelecekte çok işler yapacak.
 
Akhisar deplasmanında Trabzonspor, rakibin baskısını kırmayı ve kontratakla birlikte işi bitirmeyi iyi becerdi. Ancak 2’inci yarıda yediğimiz baskı üzerinde çok çalışılması gereken bir durumdur.
Maalesef hakemler de VAR sistemi bugüne kadar lehimize iş çıkarmadı. Dün akşam verilmeyen bir penaltımız var. 3-1 kazandık diye bunları dile getirmezsek yarınlarda çok daha canımız yanar.
Sevgili Trabzonsporlular 2-0’dan kazanılan 4-2’lik Kasımpaşa maçı 150 gün sonra deplasmanda alınan galibiyet bir şeylerin habercisidir. Eğer, milli aradan sonra Akyazı Stadını doldurup zor durumdaki Trabzonspor’un kasasına 78 milyon TL’lik bir kaynak koyarsanız ve bu takım Akyazı’dan 3’te 3 yaparak çıkarsa işte o zaman hangi hedefe yönelirseniz bu sizin hakkınızdır.
 
Yok öyle.. Trabzonspor kampanya yapacak 100 TL yatırmayacaksınız, elin adamı gelecek 1.5 milyon TL yatıracak ondan sonra da Trabzonspor’un başkanını, asbaşkanını, bu takıma ömrünü vermiş futbolcularını sorgulayacaksınız..
 
Ahmet Ağaoğlu ve arkadaşları gece gündüz çalışıyorlar. Hepimiz onlara yardımcı olalım, en kaliteli takım ve oyuncular Trabzonspor’da devre arasında 1-2 takviye yaparak zirveye oynayalım. Kalın sağlıcakla..