İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Trabzon Maçka İlçesi’nde otobüsün üzerinden vatandaşlara seslendiği esnada trafik kilitlendi. Kendisine seslenenlere gösterenlere tepki gösteren Milletvekili Özkan, “Çekil oradan be, terbiyesiz, edepsiz seni defol oradan” şeklinde sert bir tepki gösterdi.

Trabzon’da 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylaması ile ilgili Trabzon’da gerek iktidar gerek muhalefet partisi çalışmalarını sürdürüyor. 

Maçka'da Mini Miting 

Trabzon’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Trabzon Meydan Parkı’nda gerçekleştireceği miting öncesi CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen ile İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Trabzon’un Maçka ilçesinde seçim otobüsünü yol ortasına çekerek halka seslenmek istedi. 

Uygun Alana Çekin 

Bu mini miting esnasında güvenlik güçleri trafiğin kilitlenmesi ve miting ile resmi bir izin alınmadığını gerekçe göstererek referandum aracını miting yapılabilecek bir alanına çekmelerini istedi.
 
Özkan Çıldırdı, Defol! 

Bu sırada halka seslenen Tuncay Özkan uyarılar sonrası sinirlenip “Çekil ordan be, terbiyesiz, edepsiz seni defol oradan” şeklinde sert bir tepki gösterdi. Tuncay Özkan’ın bu tepkisi üzerine miting alanında bulunan partililer olay yerine gidip müdahale etmek istedi yaşanan bu gelişme üzerine Özkan “Bir yere gitmeyin burada konuşacağız” şeklinde konuştu. Alandaki gerginliğin bitmesinin ardından sözlerini tamamlayan Özkan, mikrofonu CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’e bıraktı.