Kaya İzmir Thermal Convention Hotel’de Beyaz Lale organizasyonuyla düzenlenen törene çiftin yakınları ve arkadaşlarının yanısıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü sima katıldı. 

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un nikah akdini yerine getirdiği törenin şahitleri ise Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, 19. Dönem Devlet Bakanı Cavit Çağlar, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Enerji Bakanı Yardımcısı Alparslan Bayraktar, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Eski İzmir Valisi Cahit Kıraç, Oyak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tümgeneral Mehmet Taş, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, işadamı Miktat Ekşi, gelinin süper anneannesi Şerefnur Pınar, damadın teyzesi Fatma Aslan, damadın amcası Fahrettin Büküşoğlu ile gelinin amcası Olgun Kürkan üstlendi. 

AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ile Mahmut Atilla Kaya’da Geceye katılanlar arasında yeraldı. Gecede Aegan Band Orkestrası ve Altay sahne alırken Kuzey’in Uşakları horon oyunları ile konukları coşturdu.
 
Editör: TE Bilisim