Avşar Kızı’nın hakikatli bir insan olduğunu belirten Tatlıses, “En zor günlerimde bir Hülya hanım bir de Sibel Can beni arayıp sağlığımı sordu. Onlara müteşekkirim” dedi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kadim dostu Hülya Avşar'ın konuğu olarak Ayvalık'a geldi. Bir dönem Mavi Mavi ve Hülyam şarkılarını yazdığı Hülya Avşar ile Sibel Can'ın en kötü döneminde kendisini sık sık arayıp sorduğunu vurgulayan Tatlıses, "Dost bildiklerimden aynı samimiyeti ne yazık ki göremedim.

Tarkan bilmem ne, hepsine güle güle dedim" dedi. Sağlığının iyi olduğunu kaydeden İbrahim Tatlıses, " Süperim çok şükür" dedi.

'İbrahim bey başımızın tacı'

İbrahim Tatlıses'in eskisi gibi sağlıklı ve enerjik görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Avşar ise, "Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. İbrahim bey bizi onurlandırdı. Bir anda karşımda görünce inanamadım önce... İbrahim bey bizim her zaman başımızın tacıdır. Bugün de bizi onurlandırdı.

Bizde ailecek kendisini 'Nasıl ağırlasak?' diye delirmiş vaziyetteyiz" dedi. Avşar kızı, Tatlıses'in "Eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz" sözlerine "Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir" diye cevap verdi..
 

Editör: TE Bilisim