Melisa adlı bir kız çocukları olan çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Dün akşam saatlerinde bir söylenti olarak ortaya atılan iddiayı Acun Ilıcalı bir televizyon programına doğruladı. Bugün saat 2 sularında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için adliyeye geldiler ve boşandılar... 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanıyor mu? haberi magazin gündemine son dakika haberi olarak düştü. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen çift, St. Tropez'de düğün yapmıştı. Çiftin Melisa isimli bir kızları bulunuyor. Özellikle bu haberin dün akşam saatlerinde yayılması ile birlikte magazin gündemine ilk sıradan oturdu. Çok sayıda kişi konuyla ilgili araştırmalar yapıyorlar. İşte Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında yaşananlar ve detaylar...

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba olarak düştü. Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen çiftin evliliklerinde bir çocukları bulunuyor. Konuyla ilgili yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ederken, ortaya atılan iddialar büyük etki yarattı. Peki Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşanıyor?

Var mısın yok musun? adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile tanışan Şeyma Subaşı, 2017 yılında evlendi. İkili arasında çıkan boşanma haberleri, birçok kesim tarafından doğrulanıyor. Çiftin önümüzdeki günlerde boşanacağı iddia edilirken evliliklerinin bitmesinde birçok neden olduğu konuşuluyor.

Bir televizyon programında sunuculara mesaj atan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, "Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun" dedi.

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Adliyeye Geldi!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti boşanmak için saat 2 suların adliyeye geldiler. Çift kısa bir süre içinde boşandı.

Acun ılıcalı'dan ilk açıklama!

"İkimizde üzgünüz yürümedi hayırlısı olsun. Hayattaki bir tek ölüme çare yok, ikimiz içinde iyi günler olacak, iddialar olabilir, hepsi çirkin severek evlendik. Yürütemedik. Saygıyla da ayrılıyoruz."

Defne Samyeli Ve Kızı Deren Talu'dan Açıklama!

Deren Talu: "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı, annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez 'merhaba' demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir? Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli: "Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi ne Londra'sı ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adı karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler.

Editör: TE Bilisim