Novotel’de 500 kişilik salona sığmayan davetliler, mutlu çifti yalnız bırakmadılar. Yüzüklerini takmak üzere sahneye davet edilen Ak Parti Trabzon Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “İçeri girerken İbrahim abiye,’nasıl bir duygu’ diye sordum. O da buruk bir sevinçle ‘Başına geldiğinde görürsün’ diyerek cevap verdi. Ama her anne babaya Allah bunu nasip etsin. Kızımız ve oğlumuz birbirlerine yakıştılar” dedi. 

Yüzük takmak için davet edilen diğer bir isim ise Ak Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu oldu. O da,”Benim 7 kız kardeşim var. Rahmetli ablamı babam verdiğinde zorlandı ama alıştı. İbrahim Başkanın tek kızı. O alışamayacak. Genç çiftimizi kutluyorum “ dedi. 

Milletvekili Balta daha sonra, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Adnan Günnar,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve Gelin ve Damadın anne-babaları sahneye davet etti. 

Milletvekili Muhammet Balta, CHPli Eski Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu sahneye davet ederken “Volkan Abimizi de sahneye davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu. Davetliler arasında spordan siyasete, iş dünyasından sanat dünyasına bir çok isim yer alırken Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Yöneticileri Emin Kahraman, Yusuf Hayırlıoğlu, Ömer Sağıroğlu, iş insanı Zeki Mazlum da vardı.  Yüzükleri tek makasla annelere kestirildi.

 
Editör: TE Bilisim