Sakarya’da Özel Eğitim Öğretmeni olarak görev yapan Sevgi Camgöz ile İstanbul’da matematik öğretmeni olarak çalışan Cihat Bahadır sonsuzluğa uzanacak aşk yolculuğuna çıktı.
 
Ordu’nun tanınmış ailelerinden Esme-Şenel Camgöz’ün dünyalar güzeli kızları öğretmen Sevgi Cambaz ile Trabzon’un Çaykara ilçesi Taşkıran Beldesi’nin saygın ailelerinden Şengül- emekli imam Hatip Mehmet Bahadır’ın karizmatik oğlu Cihat Bahadır, Çaykara Buduhan Turizm tesisindeki düğünle dünya evine girdiler.
 
 İyi bir matematik öğretmeni olan ve hayatının en güzel hesabını yapan damat Cihat Bahadır, kalbi sevgiyle dolu Sevgi Camgöz’ün ölümsüz aşkına şahitlik eden davetliler “Birbirlerine çok yakıştılar, Allah nazardan saklasın” diyerek dua etti.
 
 Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Taşkıran eski Belediye Başkanı ve Bulak Su Genel Müdürü Refik Albayrak, Taka Gazetesi Genel Müdürü Zihni Ağırman, Taşkıran eski muhtarı Yusuf Ağırman, yeni muhtarı Şeref Alamanoğlu, özel harekâtçı abisi Yılmaz Alamanoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı kur-an tilaveti ile ilahiler okundu.
 
Biz de Taka Gazetesi olarak çiçeği burnunda çifti tebrik eder, mutluluklarının ömür boyu daim olmasını dileriz.
Editör: TE Bilisim