SPOR Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında temsilcimiz Rizespor deplasmanda Gençlerbirliği takımı ile karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'de, 25 günlük devre arası tatilinin ardından heyecan bu haftadan itibaren yeniden yaşanacak. Süper Lig'de sezon 18 Mayıs'ta yapılacak 34. hafta karşılaşmalarıyla sona erecek.

Beş yıl aradan sonra yeniden yükseldiği süper lige fırtına gibi başlayan Ç.Rizespor, ligde oynadığı son 12 resmi maçta galibiyet alamayarak baş aşağıya çakılmıştı.

Devre arası transferinde kadrosuna önemli isimler katan yeşil-mavili takım bugün Başkent’te ligin sert takımlarından Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor.

Ankara 19 Mayıs stadında oynanacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.

Atmaca’da Eksik Çok

Yeşil-mavili ekibimizde Gençlerbirliği maçı öncesi bir çok eksik oyuncu bulunuyor.

Kart cezalısı Koray Altınay ve Yüksel Kazdal sakatlıkları bulunan Sezer Özmen, Hurşut Meriç ve Ümit Korkmaz dışında henüz lisans işlemleri tamamlanmayan Liban Abdi ve Martin Mutumba bu maçta forma giyemezken, forvet oyuncusu Lualua tam hazır olmadığını belirterek Ankara’ya götürülmedi. Yeşil-mavili takımda Liban Abdi’nin lisans işlemleri devam ettiği ve Somalili futbolcunun lisansının yetişmesi halinde maç kadrosuna alınacağı öğrenildi.

Engin ve Aykut Hazır

Öte yandan yeşil-mavili takımda kiralık olarak kadroya dahil olan Aykut Akgün ve Engin Baytar’ın lisanları çıktığı ve hocanın görev vermesi halinde zorlu maçta oynayabilecekleri belirtildi.

Ankaragücü Tesislerini Rizespor’a Açtı

Önceki gün Ankara’ya gelen Ç.Rizespor, bu maçın son hazırlık çalışmasını dün Ankara’da Ankaragücü Beştepe tesislerinde yaparak kampa girdi.

Ligin ilk maçında Rize’de 1-0 mağlup ettiği Gençlerbirliği karşısında Ç.Rizespor’un şu 11’le çıkması bekleniliyor.

Serkan, Orhan , Vıera, Godfrye, Ali Adnan, Kıvanç, Aykut, Engin, Cernat, Kwekue, Sercan

 

Editör: TE Bilisim