Sevgili Okurlar, Zaman nasıl da akıp gitmiş. Başkanlar seçileli 5 yıl olmuş.

Seçimin favorisi olarak AK Parti gösteriliyor. AK parti birçok merkezde dün 7 bin 100 aday adayı teşkilat temayülü için kantara çıktı. Aday adayları hem Büyükşehirler ilçeler ve hem de beldeler için internet ortamında tercihte bulundular. Dün TAKA muhabirleri bu tercihleri yerinde izledi ve kulislere ve perde arkası gelişmelere de baktılar.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte il başkanı Haydar Revi salonda yer aldı, tüm aday adaylarına başarı dileklerini ilettiler. AK Parti hem halkı hem teşkilatları dinleyerek hata yapmak istemiyor. Köklü bir değişime gidecek olan parti yeni yüzleri bulmaya arayışında.

Muhalefet Cephesi

Değerli Okurlarımız, Muhalefet cephesinde ne var ne yok? Dün MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Gedikli’nin bir soruya verdiği cevap muhelefetin duruşunu gösterdi. Önce AK Parti ve diğer partilerin adaylarını görmek istiyoruz dedi. CHP, MHP hem de İYİ Parti ve SP bekliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar tercihlerini iktidara göre yapacaklar!

Nasıl Bir Başkan Profili

Değerli Okurlar, Elbetti ki önce dürüst bir başkan profili. Dürüstlük zaten insanın ve yöneticinin olmazsa olmazıdır. Türkiye ve Karadeniz bölgesi. Çevreye duyarlı ve alt yapı anlamında insanlara yaşanabilir kent sunan başkanları arıyor ve onları aday görmek istiyor.  

Sloganı Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yerel seçimleri ve seçim sonrasının sloganını da açıkladı. Bu slogan ‘Kalplere girmek ve gönüllerde olmak.’ Daha net bir ifade ile vatandaş odaklı hizmetler yapmak. Tüm aday adaylarına ve adaylara hayırlı uğurlu olsun.

Trabzonspor  Fener Ve Aralık

Sevgili Okurlar,Trabzonspor’un Milli aranın hemen ardından Fenerbahçe ile kritik bir maçı var. Burak ve Onur’un kadro dışı bırakıldığı dönemde Ünal Karaman Rodellega ve Yusuf Yazıcı’ya daha fazla sarıldı. Kalede ise Uğurcan yer alacak. Maçtan 1 hafta sonra da 2 Aralık kongresi yapılacak. Kongreye yönelik birçok senaryo konuşulurken her şeyin Fener maçından sonra netleşmesi bekleniyor.
Mutlu Haftalar TAKA   
 
Editör: TE Bilisim