Kıymetli Okurlar, CHP Milletvekilleriyle beraber Türkiye’yi geziyor.

MHP’deki muhalifler ise startı Ankara’dan verdi şimdi şehirlerde programlar yapıyor.

Ak Parti ise tüm teşkilatları ile çalışmalarını sürdürüyor.

Dün de Trabzon Barosu tarafından Trabzon’da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum’un katılımıyla “Anayasa değişikliğini tartışıyoruz” konulu paneli gerçekleştirildi. Bu panelin de ayrıntılarını sizlere aktaracağız…

Demokrasi güzel şey… Bu süreçte kimse kimseye zarar vermeden, provokatif gösterilerden uzak durarak çalışmalarını gerçekleştirmelidir. Çünkü bu ülke hepimizin. 16 Nisan’dan sonra da Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız…

TAKA Gazetesi olarak referandum süreci boyunca nabız tutmaya devam edeceğiz.. Bizi takip etmeye devam edin..

Canikli’den Trabzon Değerlendirmesi

Sevgili Okurlar; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, önceki gün bölgeye gelerek referandum çalışmalarına hız verdi. Ordu, Giresun ve dünde son olarak Trabzon’a geldi. Burada bir dizi ziyaretlerde bulunan Canikli, Trabzon’un bölgede en önemli illerin başında geldiğini ifade etti.

Canikli son yıllarda yatırım açısından Trabzon’un gözle görünür bir atağa kalktığını belirtti. Ayrıca Canikli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da maruz kaldığı uygulamalara tepki göstererek "Özgürlüğün toprakları olarak kendilerini tanıtıyorlardı fakat çok kısa sürdü maskeler düştü. Avrupa'nın maskeleri düştü. Bir kez daha her şey açık oynanıyor. Gizleme gereği bile duymuyorlar" dedi.

Haydi Fırtına

Değerli Okurlar; Trabzonspor bugün saat 20:00’de Akhisar ile karşılaşacak. Bordo mavililer 7 maçlık yenilmemezlik serisini sürdürmek istiyor. Kaçan puanlara rağmen 5. sırasını koruyan Trabzonspor, ilk yarıda bu takımı kurabilseydi her şey çok daha farklı olabilirdi. Ama artık ileriye bakma zamanı.

Son maçlarda seri galibiyetler lazım. Camia buna inanıyor eğer futbolcular da buna inanırsa olmaması için bir sebep yok. Gelecek sezonun şampiyon adaylarından biri olacak olan Trabzonspor, Avrupa’da da fırtına gibi esecek. Bunu hep birlikte göreceğiz.

İyi Haftalar: TAKA
 

Editör: TE Bilisim