Sevgili Okurlar, TAKA Gazetesi bu defa da Ankara’daki Trabzon günlerinde idi. Trabzon günlerine TAKA Gazetesi Harun Yavruoğlu karikatür sergisi ve TAKA FM radyosu ile birlikte katıldık.

Trabzon günlerine gelenler Karikatür sergimize hayran kaldılar. Vatandaşların siyasetçilere seçimden sonra verdiği not, Tayyip Erdoğan ve bakanların horon tepmesi, Süleyman Soylu’nun PKK terörünün bitiren çalışmalarının anlatıldığı karikatürler büyük ilgi gördüler.

Güzel Bir Buluşma

Değerli Okurlar, Bu yıl 14.’sü yapılan Trabzon günleri Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Trabzonlu 3 bakan Berat Albayrak, Mustafa Varank ve Cahit Turhan’ın açılışında yer aldığı Trabzon günlerini Trabzon valiliği ile birlikte Trabzon il kültür ve turizm il müdürlüğü organize etti. Trabzon’un kültürünü sanatını, sporunu, basınını başkent’e taşıyan İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Titiz çalıştılar ve güzel bir etkinliği daha geride bıraktılar. Ankara Atatürk Kültür Merkezi bu yıl yıkılıyor, gelecek yıl daha modern bir merkezde etkinliğin yapılması bekleniyor.

Trabzon’u Konuştuk

Ankara’da TAKA Gazetesi Yayın Kurulu üyeleri olarak ziyaretler de gerçekleştirdik. Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan ile sohbet ettik, Trabzon’u masaya yatırdık, Yine ekip arkadaşları olarak Sakarya’ya geçtik ve Çaykur ile Dokap Başkanlıklarından yakınen tanıdığımız Sakarya Büyükşehir Belediye Bakanı Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve notlarımızı siz değerli okurlarımızla paylaştık.

Analar Doğurmadı

Değerli okurlar, Trabzonspor İstanbul’da Feneri evire çevire yenecekti ki son dakika golü ile yine sahadan beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra kaleci Volkan Demirel’in ‘Trabzonspor’un analisti özür dilemez ise otobüsten alırım’ sözlerine en güzel cevabı Erman Toroğlu verdi. Toroğlu, ‘Otobüse binersin de nereden çıkacaksın. Oradan bir daha çıkamazsın’ dedi. Başkan Ahmet Ağaoğlu da ‘Trabzonspor’un otobüsünden adam alacak olanı daha analar doğurmadı’ cevabını verdi.

Volkan Demirel Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki rekabeti düşmanlığa çeviren isimlerin başında. Avni Aker’de maçları tatil ettirmek için yaptıkları, sahaya bıçak atıldı diye orta sahaya hakemin yanına koşan isimdir Volkan Demirel. Futbolu bırakma zamanı geldi. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerginlik Emre Bölezoğlu’nun Fener’den ayrılmasından sonra azalmıştı. Volkan Demirel de futbolu bırakır ise biraz daha minimize olur!
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim