Sevgili Okurlarımız, Bir kısmının açılışını bir kısmının ise temel atma törenini gerçekleştirdi. Bayburt’taki programlara katılan Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Binali Yıldırım’ı Trabzon’a davet etti. Ardından Başbakan Binali Yıldırım’ın özel kalemi önce Trabzon Valiliğini ardından da Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi arayarak Başbakan’ın geleceği bilgini verdi. Bunun üzerine Ak Parti teşkilatı kısa bir süre içersinde hazırlıklarını ve duyurularını yaptı. 

Samimi Miting

Değerli okurlar, Başbakan Binali Yıldırım şehre geldiğinde ilk olarak Gülbaharhatun Camii’nde öğle namazını kıldı. Ardında da zaman geçirmeden Saat 13:00’te meydana geldi. İlk olarak otobüs içersinde milletvekilleri, il başkanıyla sohbet etti, konuşma metinlerine ve yerel gazetelere göz attı. Yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ardından otobüsün üzerine çıkarak Trabzonlulara seslendi. Trabzon’a büyük yatırımlar yaptık ama daha borcumuz var diyerek yapılacakları sıraladı. 

3 Müjde Daha Bekleniyor

Burada şunu ifade edelim. Trabzon 4 büyük müjdeden birini aldı. Demiryolu müjdesi. Henüz havalimanı, Güney çevre yolu ve Yatırım adası Başbakanın ağzından dökülmedi.

Başbakan Yıldırım ardından Rize’ye geçerek Ovit Tünelinde konuşma yaptı. Kısa sürede Trabzon organizasyonunu yapan AK Parti teşkilatı tam not aldı. Öyle ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da il yöneticisi arkadaşlarına, “2. kez, 1 günde nasıl miting programı ayarlanır herkese gösterdiniz, teşekkürler” mesajını yazarak kutladı. 

Ak Parti teşkilatı şimdi önümüzdeki ay Akyazı Stadyumu’nun açılışına gelmesi beklenen Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için çalışmalarını başlattı. 

Akyazı Sona Doğru

Sevgili Okurlar, Uzun zamandır beklenen Akyazı Stadyumunda son aşamaya gelindi. Toplam 8 bin 400 metrekare çim serme işleminin dün itibariyle sona erdi. Şimdi İtalya’dan getirilen hibrit çim işlemine başlanacak. Bu işlemin de 10 gün içersinde bitirilmesi bekleniyor. Stadyum içerisindeki skorboardlar yerleştirilirken ince işler de bitme noktasına geldi. Tüm ekip özverili çalışmalarını sürdürürken stadyum hakkında Bakan Süleyman Soylu ve Bakan Berat Albayrak da sürekli bilgi alıyor. Önümüzdeki ay açılması beklenen Akyazı Stadyumu için taraftar da heyecanlanıyor.

Mutlu Haftalar TAKA 
 
Editör: TE Bilisim