Sevgili Okurlar, TAKA Gazetesi olarak bunu yapmaya gayret gösteriyoruz, bazen ne İsaya ne Musaya derler ya öyle de olmuyor değiliz!

Üreticinin Yanındayız

Sevgili okurlar, Fındık üreticilerinin sesiyiz. Aylardan beri fındıkla ilgili olarak tüm bölgenin serzenişleri var. Bu serzenişleri sayfalara taşıyoruz. Trabzon’dan, Giresun’dan ve diğer İllerden gelen mesajlara yer veriyoruz. TAKA Gazetesi bugüne kadar hep güzeli övdü ama haksızlıkları da sakınmadan kaleme aldı. Bundan böyle de devam edeceğiz.

Seçimler Başladı

Sevgili okurlar, İktidar Partisi’nde seçim süreci başladı. CHP’de ise seçim yolda ve MHP’de de hareketlilik sürüyor, ayrılıklar var. MHP’de buna karşı bir direnç koymaya gayret gösteriyor. Hem iktidarı hem de muhalefeti yakınen takip ediyoruz, onların attığı adımlardan ve mesajlardan okuyucularımızı bilgilendiriyoruz.

Meşakkatli Meslek

Değerli Okurlar, Gazetecilik mesleği zor ve meşakkatli bir iştir. Genç meslektaşlarımıza da hep şunu söyleriz. Bu mesleğe adım attı iseniz fark yaratacaksınız. Çok çalışacaksınız, yılmayacaksınız ve korkmayacaksınız. Haber merkezimizde görev yapan arkadaşımız Sonay Çaluk’ta bu yolda ilerliyor. Hem sayfalarla haşır neşir oluyor hem de özel haber çıkarmak ve röportaj yapmak için gayret gösteriyor. Kutluyoruz.

Sosa Çok Önemli

Sevgili okurlar, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve ekibi tranferde süper bir final yaptı. Milan’dan Sosa’yı kadrosuna kattı. Trabzonspor’un gücüne güç kattı. Volkan Şen’de bonusu oldu. Bu futboldur belki Volkan Şen Trabzonspor’da çok güzel işler çıkarabilir. Yarım bıraktıklarını hayata geçirebilir.

Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim