Sevgili Okurlar, Kuşkusuz bu süreçte en büyük katkıyı da bizim çocuklarımız veriyor. Kaleci Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Yusuf  Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Abdulkadir Parmak. Onlara gözümüz gibi bakmamız lazım.

İnşallah böyle devam eder ve Trabzonspor daha iyi yerlere gelir. Trabzonspor kazandığında bu kentin havası değişiyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu görev bölümünü yaptı. Başkan Ahmet Ağaoğlu gerçekten zerre kadar boşluk bırakmıyor. Her maçta takımının yanında. Ekonomik ve sportif tedbirleri de elden bırakmadan devam ediyor. İlk yarıda son 2 maç kaldı. Trabzonspor bu iki maçı alırsa daha farklı bir havaya bürünmüş olacak. 

Zorluoğlu Başladı

Sevgili Okurlar, Trabzon’da 31 Mart 2019 seçimleri için siyasi patilerin çalışmaları sürüyor İYİ Parti adayı Atakan Aksoy olarak açıklandı, Murat Zorluoğlu da AK Parti’nin adayı olarak Trabzon’a geldi ve startı verdi. Zorluoğlu’na partililer güzel bir karşılama yaptılar. CHP’nin Ortahisar adayı mimar Salih Akyüz oldu. Büşükşehir  adayı bekleniyor. CHP’nin Trabzon’da Büyükşehir’de İYİ partiyi destekleyeceği, Ortahisar’da da İYİ Parti’nin CHP’ye destek vereceği konuşuluyor. Ama netleşmedi.

MHP’nin de henüz adayları belli olmadı. Hem Büyükşehir hem de Ortahisar’da MHP etkin olacak mı, yoksa AK partiye destek verip sadece Şalpazarı ile mi devam edecek. Buna da Genel Merkezler karar verecek. Saadet Partisi ile Demokrat Parti seçim çalışmalarına devam ediyorlar.

İlçeler Perşembe Günü

Değerli Okurlar, Trabzon’da seçimin Büyükşehir için favorileri adaylarını belirlediler. Şimdi AK Partinin Ortahisar dahil ilçeleri bekleniyor. Kim olacak? TAKA Gazetesi’nin Ankara kulislerinden edindiği bilgiye göre ilçelerin adayları Perşembe günü öğle saatlerinde tüm örgüt başkanlarına bildirilecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. TAKA Haber Merkezi olarak tüm bölgede seçimlerin nabzını tutmaya devam edeceğiz. TAKA gazetesini izleyin kulislerden ve siyasetin, sporun  detaylarından haberdar olun.
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim