Sevgili Okurlar; Trabzon’un projeci, genç, dinamik ve üretken ismi MOBİAD Başkanı Alper Bektaş yıllardır peşinden koştuğu Mobilya Kent’in imzasını attırdı. Bektaş, Trabzon için önemli bir iş başardı. Tabiî ki bu yatırımın gerçekleşmesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun ve Arsin Belediyesi Başkanı Erdem Şen’in katkı ve yaptırımları olmuştur. Burada gördük ki şehrimize faydalı olabilecek yatırımlar için gerekli yol açılabiliyor. Alper Bektaş azmi ve hırsı ile bu projeni var oluş sebeplerinin en başında. Umarız Bektaş gibi işadamları daha da artar. İçişleri Bakanı Soylu Trabzon için faydalı gördüğü her türlü projenin, fikrin arkasında zaten…
 
Yaylacılar Mağdur
 
Değerli, Okurlar; Yayladaki yıkımlar vatandaşları perişan etti. Yaylacılarla güvenlik güçleri karşı karşıya geliyor. İneklerini satarak, ömrü boyunca tek sahip olduğu mülk ve ya büyük emek harcanarak yapılan evlerin yıkımı vatandaşların zoruna gidiyor. Yaylacıların sitemi ise, “Madem yıkacaktınız neden yapımına izin verdiniz” oluyor. Ayrıca yıkımlarda çifte standart uygulandığı söyleniyor. Böyle bir durum asla kabul edilemez. Gerçek yaylacılara sahip çıkılmalı, mağdur edilmemeli.
 
Çevik Hızlı Başladı
 
Sevgili Okurlar; Geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Trabzon il Emniyet Müdürü, Orhan Çevik’i ziyaret ettik. Çevik’in sıcakkanlılığı, kısa zamanda şehre adapte olması gözden kaçmadı. Şehirdeki tüm sorunları bilen ve yakından takip eden Çevik, tüm ilçelerin beklediği MOBESE müjdesini ilk gazetemize verdi. “Ay sonuna kadar MOBESE olmayan ilçe kalmayacak” dedi. Bizde bunu uzun zamandır bekleyen belediye ve vatandaşlarımıza müjdeledik. Çözüm üreten, bitirici bir müdür olarak gözlemlediğimiz Emniyet Müdürü Orhan çevik’in başarılı çalışmalara imza atacağı şimdiden görülüyor.
 
Genç Yıldızlarımız
 
Değerli Okurlar; Trabzon’un ve Trabzonspor’un, Türkiye’nin ve Dünya kulüplerinin takdir ettiği Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür…  Bu iki genç oyuncu Türkiye futbol tarihine damga vuracak iki isim olarak gösteriliyor. Trabzonspor bu oyunculardan iyi faydalanmalı. Gelişimleri için tüm fedakarlıklar yapılmalı. Bu tür oyuncular çok sık gelmez.
 
Editör: TE Bilisim