Sevgili okurlar; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve birçok önemli siyasetçi bürokrat ve vatandaşlar bu sergiyi gezmekten büyük keyif aldı. Yavruoğlun’un gülerken düşündüren ders niteliğindeki karikatürleri herkes tarafından takdir edildi. Gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Zeki Sancak ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut da Taka Standına gelen misafirleri en güzel şekilde ağırladılar. Kocaeli’nin Trabzonlu Valisi Hüseyin Aksoy’da Taka Gazetesi yayın kurulunu makamında ağırladı.

Güzel bir söyleşi gerçekleştirdiler okuyucularımıza bu röportajı tam sayfa sunduk. Kocaeli’nde birçok Trabzonlu ve önemli bürokratla da röportajlar yaptığımız röportajları önümüzdeki günlerde Taka Gazetemizde okuyucularımızla paylaşacağız. Fuarda Taka standında emeği geçen Şenol Şensoy arkadaşımızı da tebrik ediyoruz. Fuar alanında çektiği fotoğraflar ve yaptığı haberlerle siz değerli okuyucularımıza fuarı adeta yaşattı.

Vali Aksoy Takdir Kazandı

Sevgili okurlar; Kocaeli’nin Trabzon Köprübaşılı Valisi Hüseyin Aksoy’un fuara göstermiş olduğu ilgi de gözlerden kaçmadı. Her gün birkaç saatini fuara ayıran vali Aksoy bütün stantları tek tek gezdi. Hemşehrileriyle hasret gideren Vali Aksoy samimiyeti ve çalışkanlığıyla herkesin sevgisini kazandı.  Vali Aksoy’a misafirperverliği, memleketlilerini sahiplenişindeki samimiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Röportajsız Gün Yok

Değerli Okurlar; Taka Gazete özel röportajlarını aralıksız sürdürüyor. Hemen hemen her gün özel bir röportajı okuyucularına sunan gazetemiz siyasetinden, ekonomisine, sanatından sporuna her dalda atağa kalktı. Ayrıca Büyükliman temsilcimiz Tuncay Hacıfettahoğlu, bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor. AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ile yaptığı söyleşiler bölgede ses getirdi. Yarında AK Parti Vakfıkebir ilçe Başkanı Enver İskenderoğlu’nun röportajı sizlerle birlikte olacak.  Hacıfettahoğlu’na başarılarının devamını diliyoruz.

Avrupa Neden Olmasın

Sevgili okurlar; Trabzonspor haftalar sonra taraftarının yüzünü güldürdü. Galibiyette yine 3 isim parladı. Yusuf, Burak ve Abdulkadir Ömür. Trabzon’u bu sezon bu 3 futbolcu sırtında taşıdı. Trabzonspor şampiyonluk için çıktığı bu yolda hedefinden çok uzaklaştı. Şuan önünde sadece çok zor gözüken Avrupa hedefi var. Bundan sonraki maçlarda seri galibiyetler alırsak bu hedefi gerçekleştirebiliriz. Trabzonspor’da borç gırtlağa dayandı, şampiyonluk bu sezondan geçti, seneye nasıl bir plan program yapılacağı belli değil. Bordo-Mavili kulüp şimdiden gelecek sezonun planını yapmalı.
Editör: TE Bilisim