Sevgili Okurlar, Geride kalan hafta sonunda Batman’da idi. Batman’da özel harekatı ziyaret etti ve cesur insanlara yalnız olmadıklarını gösterdi.
 
Sayın Bakan Trabzon’da yapılan istihbarat ve uyuşturucu ile mücadele zirvesinde teröristle uyuşturucu satanın hiçbir farkı olmadığının mesajını vermişti.   Bu mesajların ardından bölgede operasyonlar sıklaştı. Of ilçesinde 11 isim gözaltına alındı ve 8’i tutuklandı. Soylu önce operasyonu kendi ilçesinden başlattı, gençlerin zehirlenmesine müsaade etmedi.
Bu operasyonu başarılı Emniyet Adliye muhabirimiz Fatih Yılmaz haberleştirdi.
 
Ortahisar Üretiyor
 
Sevgili Okurlarımız Yeni kurulmasına rağmen Ortahisar Belediyesi büyük bir performans gösteriyor. Ahmet Metin Genç ve arkadaşları vatandaşın emrindeler. Hem yaptıkları projeler ile hem de karla mücadelede takdir edildiler. Ahmet Metin Genç siyasete başladığı günden itibaren insan odaklı çalışan bir başkan. TAKA Gazetesinden Atakan Tok, geçen hafta içinde projeleri kaleme aldı ve iki güzel sayfa yaptı. TAKA Gaztetesi’nin amacı bu kenti daha yaşanabilir hale getirmek.
 
Güzel Bir Trabzon
 
Trabzon önemli projeleri ard arda yapacak. Kadınlar pazarı ile ilgili yıkımlar başladı ve devam edecek. O bölgede bir kavşak yapılacak. Kadınlar pazarının bulunduğu alandan yukarıya yol çıkacak. Trabzon bu proje ile biraz daha mesafe alacak. Aramıza katıldığı günden itibaren her an her haberde olan mektepli muhabirimiz Sonay Çaluk’u bu haberinden dolayı tebrik ediyoruz, uzun meslek yaşamında başarılar diliyoruz. 
 
Akyazı Ve Tüneller
 
Trabzonspor yıllar sonra yeni stadına geçti. İlk maçını da oynadı. Akyazı tünelleri’nin açılması sebebiyle trafik açılışa göre biraz olsun rahatladı. Stad çıkışındaki viyadüklerin yapılmasıyla Akyazı stadına giriş ve çıkışlar daha da rahatlayacak. Trabzonspor’a yeni transferleriyle nice başarılar diliyoruz. Spor müdürümüz Yahya Karabina manşeti atmış: Yer değişir, ruh değişmez.
 
Mutlu Haftalar  TAKA
 
Editör: TE Bilisim