Sevgili Okurlar; Muhteşem başlangıcı imza atan TUFFEST Türk sinemasının bir birinden değerli oyuncularını Trabzon’da ağırladı. Festival de Maçka’da PKK Terör Örgütü’nün hain saldırısı sonucu şehit olan 15 yaşında ki Eren Bülbül unutulmadı ve Atatürk Alanı’ndan başlayarak Zağnos Vadisi’nde son bulan yürüyüşte katılımcılar Eren Bülbül afişi taşıdı. Festival Trabzon için örnek oldu. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Ekopark Ve Türk Yıldızları
 
Değerli Okurlar; Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in öncülüğünde Trabzon’a kazandırılan Ekopark’a dün görkemli bir açılış yapıldı. Sahile renk katan, yeşil ile iç içe çok güzel bir mekan oldu. Vatandaşlar keyifle vakitlerini geçirebilecekleri, yeni bir dinlenme ve gezinti alanına kavuştu. Öte yandan Ortahisar Belediyesi'nin organizasyonuyla Türk Yıldızları Şehit Eren Bülbül için uçtu. Vatandaşlar Türk pilotlarının uçuşlarını keyifle izledi.
 
Artık Üretici Kazansın
 
Sevgili Okurlar; Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından fındık fiyatları belirlendi. Ancak fiyatlar üretici tarafından yeterli bulunmadı. 10-10,5 Lira gibi bir fiyat olarak belirlenen fiyatlara üretici isyan etti. Bu fiyatı yetersiz bulan üretici fiyatların kabul edilemez olduğunu söyledi. Taka Gazetesi olarak fındık üreticisini dinledik. Üretici fiyatların yeniden düzenlenmesi gerektiğini bu fiyatların yevmiyeyi dahi kurtarmadığını söylüyor. Fındığını bedavaya verdiğini söyleyen üretici devletten fındığa fiyat istiyor. Üretici sadece ihracatçının kazanmasının önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti. Yetkililere seslenen üreticiler emeklerinin karşılığını istediklerini söylediler.
 
Editör: TE Bilisim