Soylu Fark Yarattı
 
Ülkenin en etkin isimlerinden olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hızına yetişilmiyor. Türkiye’nin dört bir yanına giderek referandum için mitingler gerçekleştiriyor. Bakan Soylu 16 Nisan çalışmalarını yaparken terör konusundaki kararlılığını da bırakmıyor. Bakan Soylunun gece gündüz demeden çalışması herkesin takdirini topluyor.
 
Partiler Sahada
 
AK Parti Trabzon teşkilatı da başarılı bir çalışma yürütüyor. Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından her gün programlar düzenleniyor ve Ak Parti Trabzon milletvekilleri teşkilat mensuplarıyla birlikte köy köy ilçe ilçe geziyor.
Muhalefet de referandumda ‘hayır’ çıkması için yoğun çalışıyor. CHP Trabzon teşkilatı genel merkezle iletişim halinde. Hangi hamleyi nasıl yapmaları konusunda istişarelerde bulunuyorlar.
 
Demokratik bir ortamda referanduma yaklaşıyoruz. Kırmadan dökmeden bu süreci tamamlamalıyız. 16 Nisan’da ne çıkarsa çıksın bu şehirde bu ülkede yine hep birlikte yaşayacağız. Bu ülke hepimizin.
 
Önce Rize Sonra Trabzon
 
Sevgili okurlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bölgeye geliyor. Trabzon Havalimanına inecek olan Erdoğan ilk olarak Rize’ye geçecek. Saat 13:00’te Rize Valiliği önünde gerçekleştirilecek mitingde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve referandum sürecini anlatacak. Ardından Rizelilerin uzun zamandır beklediği havalimanının temel atma görenini gerçekleştirecek. Erdoğan ardından Trabzon’a gelerek, saat 16:00’da Trabzon meydanından halka seslenecek ve toplu açılışları gerçekleştirecek.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’a en son beraberindeki Katar emiriyle 18 Aralık 2016 günü gelmişti. Helikopterle şehri gezerek Akyazı’nın açılışına katılmıştı. 6 ay sonra tekrar Trabzonlularla buluşacak olan Erdoğan’ın müjdeler vermesi bekleniyor.
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim