Sevgili Okurlar, Yasal 60 günlük süreç sonunda referandumun 16 Nisan tarihinde yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanının onayıyla beraber referandum ateşi yandı. Partilerin genel merkezleri tanıtım kitapçıklarını ve seçim hazırlıklarına başladı.
 
Trabzon’da da gündem referandum. AK Parti SKM’sini hazırlıyor. Başında Hasan Dilekoğlu’nun olacağı SKM 24 Şubat’ta tam anlamıyla çalışmalarını başlatacak. CHP de ‘Hayır’ için sahada olacağını gece gündüz çalışacağını söylüyor.
 
Trabzon’da MHP ise ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı liderleri Devlet Bahçeli’nin izinden giderek ‘Evet’ diyeceğini açıklarken bir kısmı ise Koray Aydın öncülüğünde Trabzon’da ‘hayır’ çalışması yapacaklarını söyledi.
Taka Gazetesi olarak Trabzon’daki referandum seçim sürecindeki tüm gelişmeleri haberlerle, kulislerle ve köşe yazılarıyla siz değerli okurlarımız önüne getireceğiz.
 
Evet 2017 Nisan ayında sandık başına gideceğiz. Ama bugünlerde herkes çok dikkatli olmalı ve düşüncelerini, ayrıştırmadan, bölmeden, hakaret etmeden ifade etmelidir.
 
Trabzonspor Ayağa Kalktı
 
Değerli Okurlar, Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor transferlerle atağa kalktı. Bordo Mavili ekip heyecan veren bir futbol oynamaya başladı. 4 haftada 4 galibiyetle beraber 12 puanı rakiplerinden söktü aldı. İstenilen futbolla ardı ardına gelen bu galibiyetler taraftarı da heyecanlandırdı.
 
Takıma en büyük katkıyı şüphesiz ki Olcay Şahan yaptı. İlk geldiğinden itibaren taraftarın çok şey beklediği Şahan, hayal kırıklığı yaşatmadı. Hem azmi, hem hırsı hem de kazanma isteğiyle beraber Trabzonsporluların gözbebeği oldu.
Kendisi de Trabzon’da çok mutlu.
 
Burak Yılmaz’ın sosyal medyadan, “Trabzon Nasıl?” sorusu üzerine Olcay Şahan, “Burak abi Trabzon dediğin kadar varmış. Ama sen de olsan daha güzel olur” cevabını verdi. Yani Olcay’dan, Burak’a transfer teklifi gitti diyebiliriz.
 
Taka Ankara’dan İzledi
 
Değerli Okurlar, Trabzonspor Osmanlıspor’u deplasmanda yenerken TAKA Gazetesi’nin spor Müdürü Yahya Karabina’da basın tribününde idi. Ankara’da en güzel başlıklardı, en çarpıcı notları sizler için aktardı. TAKA Gazetesi’nin Başlığı ‘Nazarlık getirin’ de oldukça manidardı.
 
Onur Recep Kıvrak’ın kurtarışları da unutulmaz. 5 kritik pozisyonda golü engelleyen kaptan takımı ipten aldı. Bir takımın atanı ile tutanı iyi olacak derler ya Trabzonspor onu sağladı. Önümüzdeki haftalarda Rodallega ile birlikte bordo mavili ekip fırtına gibi esecek.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim