Sevgili Okurlar, Trabzon’da da evet-hayır tartışması alevlendi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ geçtiğimiz hafta içersinde şehre geldi. Aynı akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da şehre gelerek teşkilatlarla toplantı yaptı. Bakan Soylu’nun hızına yetişilmiyor. 2 saatliğine dahi olsa Trabzon’a geliyor, toplantılarını gerçekleştiriyor ve geri dönüyor.

CHP teşkilatı da hem şehir merkezinde hem de ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Tek tek neden hayır denilmesi gerektiğini anlatıyor.

TAKA Gazetesi olarak siz değerli okurlarımıza iletmek için ‘evet’ ve ‘hayır’ çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Referandumun nabzını tutan TAKA Gazetesi’ni takip edin.

İntiharlara Dikkat

Değerli Okurlar, Son günlerde bölgemizde ardı ardına intihar vakaları yaşanıyor. 1 hafta içersinde Giresun ve Trabzon’da 5 intihar olayı gerçekleşti. Psikiyatri uzmanları mevsim değişikliklerine dikkat çekerek intihar konusunda uyarıyor. Mevsim değişikliğine bağlı olarak intihar vakalarının gerçekleşebildiğine vurgu yapan uzmanlar, “Özellikle ilkbahar ve sonbaharda depresyon dediğimiz ataklar artıyor. Bu ataklar döneminde de intihar eğilimi ya da intihara girişim riski artabiliyor” diyerek uyarıyor.

Hatta uzmanlar intiharların öncesinden bireylerin, belirti verdiğini çevrelerindeki vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor.

Trabzonspor Parlıyor

Değerli Okurlar, Trabzonspor ilk yarı yakalayamadığı havayı ikinci yarı transferlerle beraber yakaladı. Ardı ardına 4 galibiyet alan Trabzonspor iyi oynamasına rağmen 2 hafta berabere kalarak 4 puan kaybetti. Son Karabük maçında 3 puanı almayı başaran bordo mavililer yenideni tırmanmaya başladı. 8 haftadır yenilmeyen Trabzonspor, Akyazı Stadı’ndaki hiçbir maçta da gol yemedi. Karabük maçından sonra 3 puandan önemlisi vardı. O da takım ruhu ve kenetlenme.
Hep birlikte kol kola kolbastı oynadılar. Taraftar bu başarıları ve görüntüleri bekliyor. 

Teşekkürler Trabzonspor. Karabük maçında Okay’ın ve arkadaşlarının gol sevincini muhteşem bir şekilde ölümsüzleştiren spor fotoğrafçısı TAKA Gazetesi ekibinden olan Tuncay Hacıfettahoğlu oldu. Bu fotoğraf ulusal medyalara kadar yayıldı ve gazetelerde yayınlandı. Hatta Okay Yokuş’lu da fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı…

Anı yakalayan Fettahoğlu’nu tebrik ediyoruz. Spor’da, Siyasette her alanda fark yaratan TAKA Gazetesi’ni okumaya devam edin.

Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim