Sevgili Okurlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta başı Trabzon’a geldi. Kendisini havaalanında yüzlerce partili ve vatandaş karşıladı. Hatta hayır açıklayacağını söyleyen muhaliflerden bile apronda olanlar vardı. Erdoğan’la beraber bakanlar da şehre geldi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Trabzon’da büyük bir sevgi seli var. Miting alanı tıka basa doldu. Uzun zaman sonra ilk kez Trabzon’da bu kadar kalabalık bir miting gerçekleşti.
 
Erdoğan bordo-mavi kaşkoluyla Türkiye’ye mesaj verdi. Hafta sonu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da şehre geldi. Trabzon meydanında mitinge gerçekleştirdi. Kendisine CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ve CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör tarafından, arkasında ‘dünür’ yazılı bordo mavi forma hediye edildi.
 
Çok Çalışıyor
 
Sevgili Okurlar, Liderlerin yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da hafta içersinde sıkça kente geldi. Türkiye’ye baştan sona gezen Bakan Soylu her fırsat bulduğunda hemşerileriyle kucaklaştı. Artık son 1 haftaya girildi. Tarihi önem arz eden halk oylaması 16 Nisan’da gerçekleştirilerek.
 
Türkiye vereceği kararla birlikte ya yeni anayasa ile yönetilmeye başlayacak, ya da parlamenter sistem devam edecek. Referandum nabzının yükseldiği son 1 haftayı TAKA Gazetesi’nden takip edin.
 
Trabzonspor Geliyor
 
Değerli Okurlar, Trabzonspor Cumartesi günü sahasında Beşiktaş’ı ağırladı. Muhteşem bir karşılaşma oldu. Öne geçtiğimiz maçı kazanamadık. Son dakika golü ile yıkılmış olsak da oyun herkesi mest etti.
 
TAKA Gazetesi’nin yorumcuları İsmet Ayyıldız, Galip Değerli, Macit Güven, Osman Başkır, Yahya Karabina ve Kamil Ahanar en güzel değerlendirmeleri yaptılar. Bize göre Avrupa liglerinde haftanın maçı bu maçtır.
 
Trabzonspor bu güzel oyununu devam ettirirse ve birkaç takviye yapabilirse önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim