Sevgili okurlar, Bir diğer sürpriz ise Çarşıbaşı’nda yaşandı. Çarşıbaşı’nda AK Parti Genel merkezi Zekeriya Karaçegel’i aday yapmak istedi. Fakat muhtarlar ayaklandı. Muhtarlar mevcut başkan Coşkun Yılmaz’ın devam etmesini istediler. Hem Trabzon milletvekilleri hem de Genel Merkez zor durumda kaldı. Bunun üzerine Çarşıbaşı da MHP’ye bırakıldı.

Bağımsız Adaylar

Değerli Okurlarımız, Trabzon’da yerel seçim renkli olacak. Zira Hayrat’ta Mehmet Nuhoğlu da Bağımsız aday çıkacak. Zeki Avni Usta ise Dernekpazarı’nda hazırlanıyor. Coşkun Yılmaz için İYİ Parti’nin Çarşıbaşı adayı deniyor, bir diğer isim ise MHP’nin Arsin adayı Ramis Sungruoğlu’nun da İYİ Partiden aday olması yönünde.

Özetle, Trabzon’da Büyükşehir dahil Ortahisar ve tüm ilçelerde güzel bir yarış olacak. Bu yarışın demokrasi içinde geçmesini ve Trabzon’un ve ilçelerinin  kazanmasını bekliyoruz.

Yerel Seçime Hazırız

Sevgili Okurlarımız, TAKA Gazetesi olarak yerel seçim sürecine hazırız. Hem Karadeniz bölgesinde hem de Marmara bölgesinde adaylarla ilgili haber yorum ve reklamlar en güzel şekilde TAKA Gazetesinde yer alacak. Elbette ki Yazı işleri Müdürümüz Harun Yavruoğlu’nun dokunduran karikatürlerini de takip edebileceksiniz. TAKA Gazetesi’nin internet sitesi interaktif  ve Birol Sancak tarafından dakika, dakika yenileniyor. Mutlaka takip edin. TAKA Gazetesi kurulduğunun hemen sonrasında 2002 seçimlerini yaşadık o gün bugün 20’ye yakın seçimde TAKA Gazetesi güzel sınavlar verdi. Emeği geçen ve bugün bizimle olmayanlara teşekkür ediyoruz.

Son Maçta Yorgunduk

Değerli Okurlar, Trabzonspor lige yaklaştı. Önce kupa maçında Balıkesir Baltok ile oynayacak ve sonrasında da Başakşehir karşısına çıkacak. Trabzonspor son MTK maçında iyi sinyaller vermedi. Son derece yorgundu. Önümüzdeki iki maçta çok iyi kadro dizilişi ile birlikte sahaya çıkmalı ve Trabzonspor seyircisinin de desteğiyle iki maçı da almalı. Başakşehir’i yenebilirse Trabzonspor şampiyonluğa ortak olur. Başakşehir bizi yenerse şampiyonluğa o gider. Öyle kritik bir maç ki. Trabzonspor taraftarı bu maçın kazanılmasına yüzde 50 etki edecektir.
Mutlu Haftalar: TAKA
Editör: TE Bilisim