Sevgili Okurlar;  Bunların bazılarından olumlu sonuçlar alınırken genel olarak hala çok geride kaldık. Erzincan-Trabzon demiryolu yolu ağının müjdesini geçtiğimiz aylarda aldık. Ancak kent merkezimizde ulaşımı rahatlatmak için yapılan projeler raflarda kaldı. Kavşak düzenlemelerindeki çalışmalar neden bu kadar aksadı. 

Değirmendere, Çömlekçi ve Söğütlü’de yapılacak olan kavşaklar bir türlü ihale edilemedi. Yomra’da yapılan dal-çık uzadı da uzadı… Trabzon yaz aylarında adeta boğuluyor. Trafik her yerde aksıyor. Alternatif çözümler bulunamıyor. Trafik polislerinin kavşaklarda nöbet tutması fayda sağlamıyor. Şehrin en yoğun olduğu bu günlerde eziyet yaşanıyor. Yetkililer şehrin ulaşımına nefes aldırması için acil bir eylem planı hazırlamalı. Projelere hayata geçirilmeli. Aksi takdirde önümüzdeki yaz daha büyük bir çile bizleri bekliyor olacak. Burada uyarıyoruz.

Sokak Ne Diyor?

Değerli Okurlar; Taka Gazetesi kurulduğu günden buyana halktan hiç kopmadı. Her zaman birlikte hareket etti. Her platformda vatandaşın sesi olmaya çalıştı. Çalışmaya da devam ediyoruz. Hafta içi ard arda sokak röportajlarımıza yer verdik. Vatandaşın sesi olduk, sokağın nabzını tuttuk. Halkın derdi, yaşadığı sıkıntıları ve mutluluklarına ortak oldu. Taka Gazetesi budur gücümüzü her zaman halktan aldık. Okuyucularımızla var olduk. Bugünde 17. Yaşımıza girdik. Sizlerle daha nice mutlu yarınlara ulaşacağız. Bizi takip edin. Sağlıcakla kalın…

Yüzümüz Seninle Güldü

Sevgili Okurlar; Trabzonspor, bu haftayı galibiyetle kapattı, şehrin yüzü güldü. Gurbetçiler bayram için gelenler herkes stada giderek bu mutluluğu yaşadı. Bayram hediyesi gibi geldi. Futbolcuların verdikleri mücadele göz doldurdu. Sivasspor karşısında güzel bir futbolla 3 puana ulaştık. Taraftar gelecek için umutlandı. Bordo-Mavililer Takım olma yolunda hızla ilerliyor. Sosa oynamak istediğinde neler yapabileceğini gösterdi. Her maç böyle oynamalı.  Rodallega’da klasını attığı gollerle ortaya koydu. Takım oynadığı her maç daha ileriye gideceğine inancımız tam. Galatasaray maçını da alırsak bu havayla bu fırtınanın önüne kimse geçemez. Yeter ki isteyelim, mücadelemizi ortaya koyalım. 
 
Editör: TE Bilisim