Sevgili Okurlar, TAKA Gazetesi olarak manşetimiz netti: ‘Şimdi sıra hizmette.’ Trabzon başta olmak üzere tüm bölgede başkanlar yeni ekiplerini kuruyorlar. En büyük değişimi de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yapacağı görülüyor. Henüz ilk günden iki Genel sekreter yardımcısını Mustafa Akkaya ile birlikte Cengiz Çolak’ı görevden aldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi önemli. 2004 seçimlerinde Trabzon gittiğinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan annesi ile konuşmuş ve ‘Anne Trabzon’u kaybettik’ demişti. Son seçimden sonra da Murat Zorluoğlu’nu arayarak tebrik etti ve başarı diledi.

Gözler İstanbul’da

Değerli okurlar, Hangi partiye oy verirse versin Trabzonluların gözü İstanbul’da. Sandıklar sayılıyor. Geçersiz oylardan 10 bine yakın oy Binali Yıldırım’a yazıldı. Şimdi ilçeler sayılacak ve sonuç beklenecek. Trabzonlular Trabzonsporlu bir başkanın o koltuğa oturmasını istiyorlar, bakalım gerçekleşecek mi?

Ankara Taka Ve Çebi

Değerli Okurlar  TAKA Gazetesi’nin etkisinin fazla olduğu merkezlerden birisi de Başkent Ankara’dır. Ankara temsilcimiz Tacettin Çebi kulağı delik cevval bir gazetecidir. Siyasetten Asayişe kadar gazetecilikte bilmediği yoktur. Seçimlerden önce merkezi aradı ve Mansur Yavaş ile özel bir söyleşi yapacağım dedi. Buluştu ve ardından da haberi yaptı resimleri attı. Çebi Mansur Yavaş’ın boynuna ‘Bize her yer Trabzon’ atkısını attığı gibi kendisine sloganı da söyletti. Röportajın içinde Mansur Yavaş  son derece iddialı sözler söylemişti ve Çebi’nin röportajındaki ifadeler birebir çıktı. Yavaş Ankara belediye başkanı oldu. Şimdi başkanlıkta da ilk röportajı kendisi ile Çebi yapacak.

Trabzonspor Göz Kamaştırıyor

Sevgili Okurlar, Trabzonspor Antalyaspor maçında Murat Cem’in attığı gol ve sonrasındaki Sevinç tüm camiayı mutlu etti. Bir kez daha Trabzonspor’un kendi evlatlarıyla birlikte zirveye çıkabileceğini gördük ve yaşadık. 46 puanla birlikte zirveyi zorlamaya başlayan Trabzonspor hedefine Bursaspor’u koydu ve bu ruhla Bursaspor’u da geçecektir.   
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim