Değerli Okurlar; Geçtiğimiz hafta içersinde de şehre gelerek ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Soylu Cuma günü ilk olarak Trabzon’un Düşman İşgalinden kuruluşunun 99’uncu yıldönümü etkinliklerine katıldı. Ardından Sivil Tolum Kuruluşları ile Panagia Otel’de bir araya gelerek referandum öncesi istişare toplantısında konuştu. Sonrasında memleketi Of’a giderek Cuma namazı kıldı ve hemşerileriyle hasret giderdi.

Önemli Mesajlar

Öğleden sonra ise Trabzon Şehir Müzesi’nin açılışına katılan Bakan Soylu sonrasında Zorlu Grand Otel’de gerçekleşen Esnaf Odalarının etkinliğinde konuştu. Akşam saatlerinde AK Parti SKM binasını gezen Bakan Soylu sonrasında AK Parti il binası ziyaret etti. 

Dolu dolu Trabzon programlarının ardından gece saatlerinde özel uçakla Ankara’ya geri dönmek üzere havaalanına gitti. Havaalanında çok sayıda partili kendisini uğurlamak için hazır bulundu.
Bu sırada matbaada basılan ve dağıtımına başlanan TAKA Gazetesi de sıcağı sıcağına Bakana getirildi. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, o günün sıcak haberlerinin bulunduğu TAKA Gazetesi’ni Bakan Soylu’ya verdi. Bakan Soylu aracının arka koltuğunda TAKA Gazetesini okuyarak haberleri inceledi ve uçağa gitti. TAKA Gazetesi yine farkını göstermiş oldu.

Trabzon Durdu

Sevgili Okurlar; Trabzonspor’un 4 hafta ardı ardına aldığı galibiyetler sonrası camia havaya girdi fakat 2 haftadır yine hüsran yaşadık… Zirve ile arasındaki puanı kapatmak için eline geçen şansı kullanamayan Bordo Mavililer iki haftada 4 puanı elinden kaçırdı. Avrupa hayalini zora sokan Trabzonspor tekrardan seri galibiyetlere başlamalı ve gelecek sezonun havasına bu sezondan girmelidir.

Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim