Sevgili Okurlar, Ankara’da makamında TAKA Gazetesi yöneticilerini ağırlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bir günlük Trabzon ziyaretine; sahur programı, esnaf ziyareti, mezuniyet töreni, hasta ziyareti, iftar yemeği, Teravih ve mahalle sohbetlerini sığdırdı.
 
Soylu Trabzon’a çok önem veriyor. Her hafta sonu şehre gelerek, hem teşkilatı hem de şehrin yöneticilerini harekete geçiriyor. Şehit ailelerine verdiği yemekte konuşan Bakan Soylu, “80 bin kilometrekareden Allah şahittir ki bir tek çakıl taşı koparmayı akıllarına koyanın aklına mıh çakarız mıh. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz” sözleri hem kendisinin, hem eşinin hem de şehit ailelerinin gözlerini doldurdu. Bu yoğun programın ardından Ankara’ya dönen Bakan Soylu dün de Şırnak’ın Silopi ilçesine ziyarete gitti.
 
Hayırlı Olsun
 
Değerli Okurlar, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün son günleri. Vali Öz köşkteki ve valilik makamındaki özel eşyalarını toplamış. 3 yıldır görev yaptığı Trabzon’a Çarşamba günü veda ediyor. Yeni Vali Yücel Yavuz da şehre Çarşamba günü gelecek. Valiler arasında devir teslim olmadığı için iki vali de böyle bir program gerçekleştirmeyecek.
 
Vali Öz karayoluyla Ankara’ya giderken, aynı gün yeni Vali Yavuz da Gümüşhane’den karayoluyla Trabzon’a gelecek. Vali Öz iyisiyle kötüsüyle bu şehre 3 yıl hizmet etti. Taka Ailesi olarak bundan sonraki yaşamında Vali Abdil Celil Öz’e başarılar dileriz.
 
Akyazı’nın Taşları
 
Sevgili okurlar, Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesinin ardından transfer atağı başladı. Yanal ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Euro 2016 maçlarını ve futbolcuları takip etmek için bugünlerde Fransa'da. Oyuncuları izleme fırsatı bulan ikili, hem transfer listesinde yer alan isimler için rapor tutuyor, hem de gelecek yıllar için ön bilgi topluyormuş.
 
Fransa’dan ilk rapora göre de Yanal'ın bu maçlarda, Macar takımından Nemanja Nikolics ve Adam Nagy, Avusturya'dan Rubin Okotie, Polonya'dan Filip Starzynski, Mariusz Stepinski ve Michal Pazdan, Kuzey İrlanda'dan Conor McLaughlin, Arnavutluk'tan Odise Roshi ve Naser Aliji ile İsviçre'den François Moubandje'yi takibe aldığı bilgisi geldi. Akyazı’da şampiyonluğun taşları yerine oturuyor gibi.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
 
Editör: TE Bilisim