Sevgili Okurlar; Başta Trabzon olmak üzere tüm Türkiye’nin başarılı bulduğu, sevdiği ve yaptığı işlere saygı duyduğu Trabzonlu Bakanımız Süleyman Soylu’nun bu sözleri derinden üzdü. Bu sözlerin ardından kulisler hareketlendi, bir sürü iddia ortaya atıldı, yazıldı çizildi. Fakat bu söylentilerin hiçbiri Türkiye Cumhuriyeti Bakanlık görevini layıkıyla yürüten bir kişinin görevden alınması yada istifa etmesine bir sebep değil. Ardından çok geçmeden Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın, ‘Arkadaşımız Soylu’nun istifası söz konusu değil’ söyleri yüreklere su serpti. Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Bugünlerde Soylu’ya destek ziyaretleri arttı. Trabzon’dan destek için ziyaret edenler Soylu’ya büyük moral veriyor. Bakan Soylu hemşehrilerinden aldığı bu moralle çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Yiğitlerimiz Şehit Oldu
 
Değerli Okurlar; Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren 2612 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana YPG/PKK-DEAŞ'ın işgalindeki Afrin'de 2'si belde merkezi, 98'sı köy, 6'sı köy altı yerleşim ve 21'i stratejik dağ veya tepe, biri YPG/PKK'ya ait üs olmak üzere 128 noktayı ele geçirdi. Mehmetçiklerimiz bu mücadeleyi çatışa çatışa canları pahasına veriyor. Geçtiğimiz günde 8 yiğidimiz bu uğurda şehit düştü. Vatanımız için toprağa düşen evlatlarımızın ruhları şad olsun. Allah ailelerine sabır versin. İnşallah bundan sonraki süreçte hiç şehit vermeden bu operasyonu kısa sürede tamamlarız. Allah Ordumuza milletimize güç versin.

Derbi Bizim Olacak

Sevgili Okurlar; Trabzonspor, bugün sahasında konuk edeceği Beşiktaş’ı yenerek yeni bir seri başlatmayı, zirve yarışına da yeniden ortak olmayı hedefliyor. Geçen hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u mağlup ederek üst sıralar için yeniden umutlanan Trabzonspor’da tüm planlar galibiyet üzerine. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından ezeli rakiplerinden  Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmalarda kaybetmedi. Çalımbay, Trabzonspor’un başında futbolculuk döneminde takım kaptanlığını yaptığı, teknik direktörlük döneminde ise çalıştırdığı Beşiktaş'a karşı ilk kez sahaya çıkacak. İki efsane Trabzonspor’un efsanesi Beşiktaş’ın başında. Beşiktaş’ın efsane ismi Trabzonspor’un başında. Bakalım hangi yumurta kırılacak.
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim