Kıymetli Okurlar; Trabzon Günleri etkinliğinde Turizm, El Sanatları, Plastik Sanatlar, Yöre Mutfağı, Müzik, Folklor, Ramazan'da sahura kadar etkinlikler ve iftar programı, Süpriz Konserler, Söyleşiler, Horon ve Kolbastı ve birçok etkinlik ve sürprizler ziyaretçileri bekliyor.

Taka Gazetesi olarak biz de orada olacağız.
 
Bizi takip eden okurlarımız bir araya geleceğiz. Ankara ve çevre illerdeki okurlarımızı Ankara AKM’de gerçekleşecek olan Trabzon Günlerindeki standımıza bekleriz…

Erdoğan Geri Döndü

Değerli Okurlar; Ak Parti’de dün 3. Olağanüstü kongre gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisine geri döndü. Şimdi siyasette neler değişecek? Şehirlere yansıması neler olacak? Kimleri yanına alacak kimleri ise uzaklaştırılacak merak ediliyor. Tüm Türkiye’de bu konuşulurken Trabzon teşkilatı da ilerleyen süreçte neler yaşanacak merak ediyor. Taka Gazetesi olarak bundan sonraki süreçte siyasi nabzı yakından takip edip siz değerli okurlarımıza ileteceğiz…

Olağanüstü kongreyle beraber Trabzon’dan, Erdoğan’ın A takımına giren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Önce Ekonomi Düzeltilmeli

Kıymetli okurlar; Trabzon divan kurulu gerçekleşti. Bordo Mavili kulübün ilerisi için neler yapılabileceği konuşuldu. En dikkat çeken konu ise tabiî ki ekonomik zorluk oldu. Trabzonspor’un borcu 674 milyon olarak açıklandı. Bu rakam ürkütücü bir rakamdır. 50. yıla yaklaşırken yaşanan ekonomik krizin büyümesi başarıyı etkileyecektir. İlk olarak önümüzdeki konu bu olmalıdır.  
İyi haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim