Geçtiğimiz hafta İstanbul’da çok özel röportajlar ve haberler yaptık.  İstanbul’daki Karadenizli Belediye Başkanlarının röportajlarını hazırladık ve sizlere sunduk. Ayrıca Trabzonlu İş adamları ve Bürokratlar Derneği başkanı Orhan Akçay’ın da en özel röportajına yer verdik. TAKA Gazetesi bu hafta içersinde de birbirinden özel haberleri ve röportajları okurlarına sunacak. Biz gücümüzü siz değerli okurlarımızdan alıyoruz. Bizi okumaya devam edin…

Özel Haberler Ve Röportajlar

TAKA Gazetesi geçtiğimiz hafta içinde önemli özel haberlere ve röportajlara imza attı. Haber Müdürümüz Hakan Şener’in kaleme aldığı TAKA ekibinin İstanbul ziyaretleri gazetemizde yer aldı. Hafta içinde yeni bir röportaj daha siz değerli okuyucularımızla buluşacak.  

Haber editörü Atakan Tok yaptığı iki özel haber geçtiğimiz haftaya damga vurdu. FKB Genel Müdürlüğü 2006’da yaşanan fındık krizinin faturasını kooperatiflere keserek habersiz satmasını ‘Bağışla alındı habersiz satışta!’ başlığıyla manşetimizde taşıdık. Bir diğer haberi ise Çanakkale Zaferinde Atatürk’ten sonra önemli rol üstlenen Enver Paşa’nın Arhavili Hasan Sıtkı Özkazanç’la mektuplarını TAKA Gazetesi ele geçirdi. ‘100 yıllık zafer mektupları’ başlığıyla manşete taşıdık.

Konya’da cinayet suçundan kaçan zanlı Trabzon’da gizli bir operasyonla ele geçirildi. Bu habere asayiş muhabirimiz Fatih Yılmaz ulaştı ve okuyucular bu operasyonun ayrıntılarını sadece gazetemizden okudular. 
Rize’nin Şimsirli köyünde defnedilen cenazelerin ayılar tarafından kaçırılarak köyün orta yerine bırakılması haberi İsmet Kösoğlu imzasıyla gazetemizde manşetten yayınladık. Bu haber daha sonra ulusal medyada yer aldı.
Trabzon’un Şalpazarı İlçesinde 85 yaşındaki Kazım Balta, uçurumdan düşerek hayatını kaybetmesi ve 2 gün önce Ak Parti Milletvekili Muhammet Balta ile olan sohbeti sırasındaki fotoğrafıyla Turgay İkinci imzasıyla sadece gazetemizde çıktı.
Ayrıca Büyükliman temsilcimiz Tuncay Hacıfettahoğlu o bölgeyi nabzını tutmaya devam ediyor. Haberleri her gün gazetemizde yer alıyor. 

Gazetemiz muhabirlerinden Sonay Çaluk’ta haberden habere koşturuyor. Gittiği bütün haberleri en ince ayrıntısına kadar okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Taraftar Sahiplendi

Ligin ikinci yarısında bileği bükülmeyen Trabzonspor, esnafından iş adamına, öğrencisinden memuruna, tüm Trabzonspor sevdalılarının yüzünü güldürdü. Taraftar derin bir oh çekti, daha çok kenetlendi, daha çok takımına sahip çıktı. Ligin ilk yarısında hem basın olarak hem de taraftar olarak gösterdiğimiz sabrın meyvelerini almaya başladık. Ayrıca büyük Trabzonspor taraftarı yeni yerini kendi evi gibi sevdi. Öyle ki geçtiğimiz günlerde bir taraftar grubu eline aldığı temizlik malzemeleri ile stadın yolunu tuttu. Oturdukları koltukları tek tek sildiler. Bu işi de severek yaptılar. Tüm Türkiye bu davranışı ayakta alkışladı. Bizde bu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
 
Editör: TE Bilisim