Sevgili Okurlarımız, TAKA Gazetesi’nin dünkü sayfaları 15 Temmuz kahramanlıkları ile dolu idi. TAKA Gazetesi’nin 1.Sayfasında ‘Hakimiyet milletindir’ manşetini attık. Yine Faroz Mizah sayfasında Harun Yavruoğlu’nun yıl içinde çizdiği Fetö ve 15 Temmuz karikatürlerinin özeti vardı. Siyasi partilerin temsilcilerinin mesajlarını da TAKA Gazetesi’nin iç sayfalarına yaydık ve tümüne yer verdik.

Erdoğan Meydanlarda

Sevgili Okurlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruşundan itbaren çok badireler atlattı. Zaman zaman darbeler yaşadı. 15 Temmuz darbesi de tıpkı 28 Şubat gibi milletin göğsünden geriye geldi. Ülkemizin bir daha darbeleri yaşamaması için herkesi 15 Temmuz gecesini çok ama çok iyi düşünmesi ve hafızasının bir kenarına da yerleştirmesi lazım.

15 Temmuz gecesinin kahramanları elbette ki milletimiz. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı olarak Tayyip Erdoğan’ın geçmişteki liderler gibi susarak ve kaçarak değilde meydanlara çıkarak ortaya koyduğu tavır çok ama çok önemlidir ve milletimizin hislerine tercümandır.

Onun meydanlara çıktığı gece Trabzon milletvekili olarak Süleyman Soylu’nun TRT’de yaptığı konuşma hala milletimizin hafızalarındadır. Trabzon’un cesur evladı meclisi de açarak darbenin seyrini değiştiren isimler arasında yerini almış ve bu cesareti onu İçişleri Bakanlığı koltuğuna taşımıştır.

15 Temmuz’un hemen öncesinde yeni bir kabine kuruldu. Bu kabinenin daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük daha fazla zengilliğe vesile olmasını diliyor ve 15 Temmuz FTÖ Darbe girişimini nefterle kınıyoruz.

Kavga Kimseye Katkı Vermez

Değerli Okurlar , Son birkaç gündür Trabzonspor kulübü ile Basketbol şubesi arasında  tartışma ve icra takibi var. Şu gerçek ki, Trabzonspor futbol takımının kaynakları geçmişte çok hor kullanılmış, ekonomisi çarçur edilmiş. Ama Trabzonspor yönetimi Basketbol şubesinin peşine düşene kadar menajerlere ödenen trilyonlarca liraların peşine düşmeli ve onları tahsil etmeli. Trabzonspor yönetimi bu konuda ne kadar haklı olursa olsun asla kamuoyu nezdinde haklı konuma geçemez ve yönetim yıpranır. Zaten şu andan itbariyle de muhalifler Aralık ayının yaşırını başlatmıştır.
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim