Sevgili Okurlar, TAKA Gazetesi Türkiye’de yankı uyandıran bu olayı ilk andan itibaren mercek altına aldı. 3 kızın gözaltı sürecini, ifadeleri ve mahkeme sürecini Fatih Yılmaz ile yakından takip etti. Tarafların serbest bırakılmasının ardından TAKA Gazetesi haftanın röportajına imza attı. Olaya karışan 3 kız mahkeme kararı sonrasında TAKA Gazetesini ziyaret etti ve Haber Editörümüz  Hakan Şener’e olayın nasıl başladığını, nasıl yaşandığını ve merak edilenleri anlattı. Röportaj www.takagazete.com.tr internet adresimizden yayınlanınca büylük yankı yarattı.
 
Referandum
 
Değerli Okurlar Referandum için geri sayın devam ediyor. 16 Nisan’a 2 aydan kısa bir zaman kaldı. Partiler kitapçıklarını, tanıtım broşürlerini hazırlıyor. AK Parti 24 Şubat’ta tam anlamıyla sahaya inmiş olacak. CHP ise ‘Hayır’ çalışmalarını hızlandırdı.  Bu süreçte en hararetli tartışmalar MHP'de yaşanıyor. MHP'nin hem tabanı hem de üst düzey yöneticileri ikiye bölünmüş durumda. Devlet Bahçeli'nin ‘evet’ kararı sonrası muhalifler Ankara'da ‘hayır’ için gövde gösterisi yaptı. Hayır, kampanyası başlatan Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Oğan ve Koray Aydın ile ülkücülerin oluşturduğu ‘Hayır Platformu’ Ankara’da bir araya geldi. Bu buluşmaya Trabzon'dan da çok sayıda isim katıldı.
 
Trabzonspor
 
Sevgili Okurlar, Trabzonspor muhteşem bir çıkış yakaladı. 4 maç ardı ardına yenerek camiayı umutlandırdı. Bordo Mavili ekip bugün yeni stadı Medical Park Arena’da Alanyaspor’u ağırlayacak. Taraftardan maça yoğun ilgi var. Trabzonspor yönetimi taraftarı stada çekebilmek için her şeyi feda ediyor. Yönetim pasoligi olmadığı için maça gelemeyen taraftara çağrı yaptı. Maç bileti senden pasoligin bizden dedi. Taraftar yönetimin bu çağrısına sessiz kalmadı. Her satış noktasında yüzlerce Trabzonsporlu biletini almak için sıraya girdi.
 
Şehir muhteşem havayı yakaladı. Trabzonspor’un futbolcuları da bunu iyi görmelidir. Alanyaspor ve sonrasında seri galibiyetlerle zirveyi zorlarız. Haydi Trabzonspor’um meydan senin.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim