Değerli Okurlar; 25 Mayıs’ta başlayan ve 3 gün süren etkinliğe çok fazla katılım oldu. 3 gün boyunca başkent bordo mavi oldu, kolbastı, horon, kemençe Ankara’yı salladı.
 
TAKA Gazetesi standı da Ankara’da büyük ilgi gördü. Yazı İşleri Müdürümüz Karikatürist Harun Yavruoğlu’nun demokrasi konulu karikatür sergisi protokol tarafından tam not aldı. Hatta TBMM Başkanı İsmail Kahraman, serginin TBMM’de gerçekleşen demokrasi etkinliklerinde yer almasını istedi. Ayrıca duayen gazeteci Yavuz Donat da Sabah Gazetesi’nde iki gün ardı ardına sergiyi köşesine taşıdı ve serginin büyük ilgi gördüğünü kaleme aldı.
 
Yani Başkentte Yüz binlerce kişinin katıldığı Trabzon etkinliklerine TAKA damga vurdu ve farkını gösterdi.
 
Trabzonspor Kupasız Avrupasız…
 
Trabzonspor bu sezonun ilk yarısında kümeyi, ikinci yarısında Avrupa’yı düşündürdü. İlk yarıdaki kötü performansın ardından ikinci yarıya muhteşem bir başlangıç yapan ve seri galibiyetler alan Trabzonspor, başarısını son haftalara taşıyamadı. Avrupa için umutlanan Trabzonspor’un hayalleri Fenerbahçe maçının ardından sona erdi. Kupasız Avrupasız bir sezon geçirdik. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var. Camia olarak 50. yılda başarıla odaklanmalıyız. Akyazı Stadı’nda, yeni takımla, şampiyonluk peşinde koşmalıyız.
 
Editör: TE Bilisim