Sevgili Okurlar, Akyazı stadı tıka basa doldu. Hatta binlerce kişi de bilet bulamadı. Muhteşem bir atmosferde muhteşem bir derbi oynandı.
 
41 bin taraftarının önünde Bordo Mavili futbolcular kazanmak için çıktığı sahada aslanı kediye çevirdi ve 2-0 galip geldi. Galibiyet sonunda futbolcular ilk olarak horon ardından da kolbastı oynadı. Futbolcular kazanacaklarını biliyorlardı ki horon bile çalışmışlar.
 
9 maçta 2 beraberlik ve 7 galibiyet elde eden Trabzonspor 23 puan topladı. Fenerbahçe ile 3, Galatasaray’la arasında 5 puan fark kaldı.
 
Bakan Soylu
 
Değerli Okurlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Rize’de katıldığı programların ardından Akyazı Stadı’na gelerek ilk derbi maçını izledi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’dan zaman, zaman takımla ilgili bilgi alan Bakan Soylu maç sonunda da protokol tribününde galibiyet pozu verdi. Maç sonrası Trabzon’dan Ankara’ya dönen Bakan Soylu’nun özel uçağını kullanan pilot kokpitten Trabzonspor bayrağını sallayarak herkesi mest etti.
 
Referandum
 
16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum için hem evetçiler hem de hayırcılar sahaya indi. Halk oylaması için çalışmalar başlatıldı. Önümüzdeki günlerde anayasa değişikliğindeki maddeleri tek, tek tarafsız olarak resmi gazetede yayınlandığı haliyle sizlere sunacağız.
 
Taka Gazetesi olarak ekibimizle beraber önemli referandum sürecini yakından takip ediyoruz. Özel röportajlar, haberler, kulisler ve köşe yazılarımızla beraber detaylı bilgileri aktarıyoruz. Biz özgürlüğümüzü siz değerli okurlarımızdan alıyoruz. Bizi okumaya devam edin.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim